Υπ. Δικαιοσύνης: Καταδικάζουμε την επίθεση κουκουλοφόρων στο γραφείο συμβολαιογράφου


11-01-2018 18:27

Ανακοίνωση εξέδωσε το υπουργείο Δκαιοσύνης, καταδικάζοντας την επίθεση κουκουλοφόρων σε γραφείο συμβολαιογράφου.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα τη σημερινή επίθεση κουκουλοφόρων στο γραφείο συμβολαιογράφου εν ώρα καθήκοντος. Όπως κατ’ επανάληψη έχει τονίσει η κυβέρνηση καμία λαϊκή κατοικία δεν κινδυνεύει με πλειστηριασμό και σίγουρα δεν προστατεύεται με εγκληματικές ενέργειες εναντίον δημοσίων λειτουργών. Όσοι επιμένουν να υποστηρίζουν το αντίθετο μετερχόμενοι τέτοιες μεθόδους, παραπλανούν την κοινωνία και τελικά προστατεύουν μεγαλοοφειλέτες και στρατηγικούς κακοπληρωτές», αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο Ρουβίκωνας έφτασε στο γραφείο της συμβολαιογράφου, στο κέντρο της Αθήνας, στις 10:05 το πρωί. Όπως ανέφεραν σε κείμενο που ανέβασαν στο indymedia, πέταξαν αλατόνερο στους υπολογιστές, τους εκτυπωτές και τις άλλες ηλεκτρονικές συσκευές για να τις καταστρέψουν.

Μέλη από την αναρχική ομάδα Ρουβίκωνας, με κουκούλες και μαντήλια στα πρόσωπά τους μπήκαν στο γραφείο κι άρχισαν να ρίχνουν νερό στους υπολογιστές

«Άλλαξε διεύθυνση»

Ένας άνδρας με καπέλο και μαντήλι στο πρόσωπο για να κρύβει τα χαρακτηριστικά του, κατευθύνθηκε στο γραφείο της συμβολαιογράφου.

Στάθηκε από πάνω της και κουνώντας της το δάχτυλο την… «ενημέρωσε» πως είναι από τον Ρουβίκωνα και άρχισε να εκτοξεύει απειλές!

«Ξέρουμε πολύ καλά ότι κάνεις πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας. Το ξέρεις και εσύ και μην το αρνηθείς. Έχεις εγγραφεί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα και έχεις εκπλειστηριάσει πολλές πρώτες κατοικίες για συγκεκριμένη τράπεζα», λέει αρχικά ο νεαρός άνδρας.

Και συνεχίζει: «Ξέρουμε ότι φοβάσαι και θέλεις να αλλάξεις όνομα και διεύθυνση γιατί σε απειλούν. Σου συστήνουμε να το κάνεις και να σταματήσεις αυτό που κάνεις». Την απειλεί μάλιστα πως τόσο η ίδια όσο και οι συνάδελφοί της θα «πάθουν»… 100 φορές χειρότερα.

«Δεν αστειευόμαστε. Είναι προειδοποίηση. Αν κάνεις άλλο πλειστηριασμό, θα μιλήσουμε πολύ διαφορετικά», λέει ο άνδρας.

Δείτε το video από την εισβολή του Ρουβίκωνα

Πηγή: www.newsit.gr