ΣΟΚ:Πακιστανός βίασε, σκότωσε 8χρονο κορίτσι και πέταξε το άψυχο σώμα του στα σκουπίδια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)


11-01-2018 14:33

Η αστυνομία στο Πακιστάν κυνηγάει έναν άνδρα που βίασε και δολοφόνησε ένα κορίτσι ηλικίας οκτώ ετών και έπειτα έριξε το σώμα της στα σκουπίδια.

Το σώμα της βρέθηκε περίπου 2χλμ μακριά από το σπίτι της, με τα αρχεία από τις κάμερες τις περιοχής να δείχνουν τον δράστη να κρατάει απ’ το χέρι την Zainab Ansari πριν τη στραγγαλίσει μέχρι θανάτου.

Η δολοφονία έχει προκαλέσει σοκ στο Πακιστάν με την αστυνομία να ερευνά αδιάκοπα για να συλλάβει τον δράστη.

Το σώμα του Zainab βρέθηκε βυθισμένο σε σκουπίδια αφού είχε βιαστεί και στραγγαλιστεί 

Σύμφωνα με τοπικές αναφορές των μέσων μαζικής ενημέρωσης, η μικρή απήχθη ενώ οι γονείς της ήταν στη Μέκκα λόγω ενός θρησκευτικού προσκυνήματος, και το σώμα της ανακαλύφθηκε από περαστικούς, στην πόλη Road Kot, στην επαρχία Pubjab.

Μιλώντας στο αεροδρόμιο του Ισλαμαμπάντ όταν γύρισε πίσω στη χώρα, ο πατέρας της Ameen Ansari είπε: “Δεν θα θάψουμε την Zainab μέχρι να συλληφθεί ο δολοφόνος.”

Υποστήριξε ότι η αστυνομία δεν έδρασε αμέσως για να βρει την κόρη του: “Αν η αστυνομία είχε κινητοποιηθεί αμέσως, ο ένοχος θα είχε συλληφθεί.”

Η μητέρα της πρόσθεσε: “Δεν έχω τίποτα να πω, θέλω απλώς να αποδοθεί δικαιοσύνη.”

Ένα πλήθος οργισμένων ανθρώπων επιτέθηκε την Τετάρτη στο αστυνομικό τμήμα και σε κοντινό κυβερνητικό κτίριο στην ανατολική επαρχία Pubjab, προκαλώντας συγκρούσεις που άφησαν τουλάχιστον δύο νεκρούς και αρκετούς τραυματίες, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η βία ξέσπασε στην πόλη Kasur λίγες ώρες πριν από την κηδεία της Zainab και οι καταστηματάρχες στην πόλη έκλεισαν τα μαγαζιά τους σε ένδειξη πένθους.

Μεγάλο μέρος του θυμού του κόσμου προκλήθηκε λόγω του αρχηγού του Pubjab, Shehbaz Sharif, και του γενικού επιθεωρητή της αστυνομίας του Punjab, αφού πολλοί πολίτες ισχυρίζονται ότι δεν είχαν γίνει ενέργειες σε δεκάδες περιπτώσεις παιδιών που βιάστηκαν και δολοφονήθηκαν στην επαρχία Kasur.

Ένας μεγάλος αριθμός γυναικών συμμετείχε σε παρόμοια διαμαρτυρία στο Pubjab και σε άλλες περιοχές του Πακιστάν, σύμφωνα με αναφορές.

Οι Πακιστανοί εξέφρασαν την ανησυχία τους στα κοινωνικά μέσα χρησιμοποιώντας το hashtag «justiceforZainab».

“Δεν είναι η πρώτη φορά που έχουν γίνει τέτοιες τρομακτικές πράξεις. Πρέπει να δράσουμε γρήγορα για να τιμωρήσουμε τον ένοχο και να διασφαλίσουμε την προστασία των παιδιών μας,” δήλωσε ένας διάσημος αστέρας της τηλεόρασης.

“Το πρόσωπο του βιαστή και δολοφόνου της Zainab καταγράφηκε στην κάμερα. Μπορούμε να πιάσουμε αυτό το ζώο και να το τιμωρήσουμε δημοσίως; Μπορούμε να κάνουμε κάτι για να προστατέψουμε τα παιδιά μας;” δήλωσε ένας δημοσιογράφος.