Το "αντίο" του πολιτικού κόσμου στον Τάκη Λουκανίδη


11-01-2018 13:47

Πέρα από τον αθλητικό κόσμο, αρκετοί ήταν οι άνθρωποι από την πολιτική ζωή της χώρας που θέλησαν να εκφράσουν τα συλλυπητήρια τους για τον «χαμό» του Τάκη Λουκανίδη.

Με ανακοίνωση του, ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, εξέφρασε τα συλλυπητήρια του για το θάνατο του θρυλικού, Τάκη Λουκανίδη, αναφέροντας πως «… η απώλειά του σκόρπισε θλίψη σε ολόκληρο τον ελληνικό αθλητισμό».

Η δήλωση του Γιώργου Βασιλειάδη

«Μία από τις μεγαλύτερες μορφές του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν είναι πια κοντά μας. Ο Τάκης Λουκανίδης υπήρξε ένας από τους πληρέστερους και σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές και εκπρόσωπος μιας άλλης εποχής, αυτής του ρομαντισμού. Η απώλειά του σκόρπισε θλίψη όχι μόνο στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά σε ολόκληρο τον ελληνικό αθλητισμό. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του».

ΝΔ: «Ο Λουκανίδης υπήρξε  κορυφαία φυσιογνωμία»

Η αναπληρώτρια Τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β΄ Αθηνών, Άννα Καραμανλή, έκανε την ακόλουθη δήλωση για την απώλεια του Τάκη Λουκανίδη:

«Το ελληνικό ποδόσφαιρο θρηνεί την απώλεια του σπουδαίου Τάκη Λουκανίδη.

Ο Τάκης Λουκανίδης υπήρξε  κορυφαία φυσιογνωμία και ένας από τους πληρέστερους  Έλληνες ποδοσφαιριστές όλων των εποχών.

Το όνομά του συνδέθηκε κυρίως με την ομάδα του Παναθηναϊκού την οποία υπηρέτησε με επιτυχία για πολλά χρόνια, αλλά και με την Εθνική μας ομάδα.

Με το σπάνιο ταλέντο του και την ακεραιότητα του χαρακτήρα του κέρδισε το σεβασμό και την εκτίμηση όλων των Ελλήνων φιλάθλων.

Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στους οικείους του και στην οικογένεια του Παναθηναϊκού».

Από την μεριά του, το ΠΑΣΟΚ ανέφερε τα εξής: «Έφυγε σήμερα το πρωί από την ζωή ένας από τους μεγάλους θρύλους του ελληνικού ποδοσφαίρου και αθλητισμού, αφήνοντας ένα ανεκπλήρωτο κενό. Ο Τάκης Λουκανίδης υπηρέτησε το ποδόσφαιρο με ήθος σε όλη την διάρκεια της καριέρας του. Ο Τομέας Αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του εκλιπόντος».

Πηγή: www.newsit.gr