Λάρισα: Η παραγγελία ήταν σκέτη απάτη – Η εταιρεία αυτή τη φορά ήταν καλά διαβασμένη.


11-01-2018 12:33

Ήθελαν να αγοράσουν τόνους κάστανα, χωρίς να πληρώσουν, εξαπατώντας μια εταιρεία στη Λάρισα. Όλα ξεκίνησαν όταν η λαρισινή εταιρεία δέχθηκε τηλεφωνικά μια παραγγελία για αγορά δεκάδων τόνων κάστανου συνολικής αξίας 12.000 ευρώ από μια εταιρεία που εμφάνιζε έδρα στη Θεσσαλονίκη.

Η εταιρεία της Λάρισας προκειμένου να παραδώσει το προϊόν ζήτησε από τους αγοραστές να σταλεί με mail το αποδεικτικό ότι πληρώθηκε με e- banking η παραγγελία. Οι αγοραστές έστειλαν με mail το αποδεικτικό, αλλά εκεί φαινόταν ότι το ποσό το κατέθετε εταιρεία με έδρα τη Ρόδο.

Μάλιστα όταν έλεγξαν αν είχαν μπει χρήματα στο λογαριασμό τους διαπίστωσαν ότι δεν είχε πιστωθεί ούτε ευρώ. Παράλληλα οι… πελάτες έστειλαν φορτηγό με οδηγό για να παραλάβει το εμπόρευμα. Σύμφωνα με πληροφορίες η εταιρεία ήταν υποψιασμένη καθώς υπήρξαν στο παρελθόν άλλες δύο τέτοιες περιπτώσεις, τις οποίες είχε αντιμετωπίσει.

Αμέσως κλήθηκε η Ασφάλεια η οποία χθες το μεσημέρι στην έδρα της Λαρισινής εταιρεία συνέλαβε τον οδηγό του φορτηγού που θα παραλάμβανε τα κάστανα. Από την αστυνομία αναζητούνται για την απόπειρα απάτης άλλα δύο άτομα.

Πηγή: larissanet.gr