Λακωνία: Το ασθενοφόρο καθυστέρησε μία ώρα – Εγκλωβίστηκε οδηγός στο αυτοκίνητό του


11-01-2018 11:30

Το τροχαίο σημειώθηκε χθες το βράδυ (10-01-2018) στον δρόμο από Μεταμόρφωση προς Ρειχιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 40χρονος οδηγός Ι.Χ. αυτοκινήτου, από άγνωστη αιτία έχασε τον έλεγχο και βγήκε εκτός δρόμου με αποτέλεσμα να τουμπάρει και να εγκλωβιστεί στο όχημά του. Σε μικρό χρονικό διάστημα στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μολάων με 4 […]

Το τροχαίο σημειώθηκε χθες το βράδυ (10-01-2018) στον δρόμο από Μεταμόρφωση προς Ρειχιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 40χρονος οδηγός Ι.Χ. αυτοκινήτου, από άγνωστη αιτία έχασε τον έλεγχο και βγήκε εκτός δρόμου με αποτέλεσμα να τουμπάρει και να εγκλωβιστεί στο όχημά του.

Σε μικρό χρονικό διάστημα στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μολάων με 4 άνδρες, όπου απεγκλώβισαν τον οδηγό, καθώς και η αστυνομία.

Το ασθενοφόρο όμως σύμφωνα με καταγγελίες, άργησε περίπου 1 ώρα να φτάσει στο σημείο, διότι δεν υπήρχε διαθέσιμο στο νομό Μολάων και έτσι ήρθε ασθενοφόρο από τη Νεάπολη και μάλιστα χωρίς τη συνοδεία γιατρού.

Οπότε οι πυροσβέστες έμειναν με τον τραυματισμένο οδηγό, τον έβαλαν σε ειδικό φορείο μεταφοράς, τον σκέπασαν με ισοθερμικές κουβέρτες και έμειναν μαζί του, προσφέροντάς του τις πρώτες βοήθειες ώστε να μην πάθει υποθερμία, μέχρι την ώρα που τον παρέλαβε ασθενοφόρο, για να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο Μολάων.

Οι εικόνες στο σημείο του τροχαίου

Πηγή: apela.gr