ΝΔ: Να απαντήσει ο ΣΥΡΙΖΑ για το πως απέκτησε το ακίνητο στην Κουμουνδούρου


10-01-2018 16:58

Για ερωτήματα που προκύπτουν σχετικά με το πως απέκτησε ο ΣΥΡΙΖΑ το ακίνητο των γραφείων του στην Κουμουνδούρου κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία.

Με αφορμή δημοσίευμα εφημερίδας, η ΝΔ καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει για το πως απέκτησε τα κεντρικά του γραφεία και γιατί υπήρξε τόσο μεγάλο «κούρεμα» των οφειλών γι αυτό.

«Τα ερωτήματα που προκύπτουν για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι πολλά: Πώς βρέθηκε στα χέρια του το ακίνητο της Κουμουνδούρου; Ποιοι φόροι μεταβίβασης πληρώθηκαν; Για ποιον λόγο υπήρξε τόσο μεγάλο κούρεμα χρέους;» αναφέρει, σε ανακοίνωσή της, η ΝΔ σχετικά με το δημοσίευμα με θέμα «Το ακίνητο της Κουμουνδούρου αναζητεί νόμιμο ιδιοκτήτη».

«Αναμένουμε από την κατά τα άλλα λαλίστατη κυβέρνηση, που κάθε τρεις και λίγο πετάει λάσπη δεξιά και αριστερά, να δώσει πειστικές απαντήσεις» σημειώνει, ενώ παράλληλα τονίζει πως το δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» «εκθέτει τον ΣΥΡΙΖΑ και καταδεικνύει την υποκρισία του».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, που παριστάνει τον κήνσορα της ηθικής, έχει πολλούς σκελετούς στη ντουλάπα του και κάθε τόσο αποκαλύπτεται και κάποιος καινούργιος» συμπληρώνει η Πειραιώς

Πηγή: www.newsit.gr