Ολυμπιακός – Καραπαπάς: "Το ρόστερ έκλεισε"


10-01-2018 13:23

Ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να προχωρήσει σ" άλλες μετεγγραφές. Ο διευθυντής επικοινωνίας της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, ξεκαθάρισε ότι το ρόστερ έκλεισε κι ότι όσα ονόματα παικτών ακούγονται, δεν υπάρχουν καν στη λίστα της ομάδας του Πειραιά.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τις μετεγγραφικές του κινήσεις, με την απόκτηση των Χατζισαφί, Μιραλάς κι Ίγκορ. Αυτό υποστήριξε ο Κώστας Καραπαπάς, μέσω ανάρτησης του στη σελίδα του στο facebook.

«Ο κόσμος να μην παρασύρεται απο τη μεταγραφολογία. Το ρόστερ έκλεισε. Τα ονόματα που γράφονται δεν υπάρχουν. Η ομάδα μας έχει εξαιρετικό υλικό με το οποίο θα δουλέψει ο νεος προπονητής για να φτιάξει μια πολύ δυνατή ομάδα που θα δώσει τε πάντα για τους στόχους μας.

Αυτό που δουλεύουμε τώρα είναι να φύγουν κάποιοι παίκτες που δεν είναι στα πλάνα για το μέλλον. Και τα ΜΜΕ ας βάλουν φρένο στη μεταγραφολογία γιατί δεν θα αφήσουμε να κοροιδεύουν τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ! (Και στις 15:00 ραντεβού στο ΝΑΟ)», έγραψε χαρακτηριστικά ο διευθυντής επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.

Πηγή: www.newsit.gr