Άση Μπήλιου: «Είναι ίσως η πρώτη φορά που παίρνω τον χρόνο μου στα ζώδια»


09-01-2018 19:27

Η Άση Μπήλιου μίλησε για την εκπομπή της στο star και αποκάλυψε αν η ημερομηνία πρεμιέρας ήταν δική της επιλογή. 

Στις 26 Δεκεμβρίου έκανες πρεμιέρα. Εσύ διάλεξες αυτή την ημερομηνία, υπήρχε κάποιος λόγος τότε;

«Δυστυχώς, όχι. Το «δυστυχώς» το λέω, γιατί, στα κανάλια όπου ήμουν, πάντα με ρωτούσαν πότε είναι οι καλύτερες ημερομηνίες, κυρίως όταν είχαν δυνατά πρότζεκτ να βγουν. Όταν τους ζητούσα να βγω μια συγκεκριμένη ημερομηνία δεν μπορούσαν ποτέ είναι φοβερό. Δεν ήταν η ημέρα της επιλογής μου, είχα να επιλέξω ανάμεσα σε πέντε ημερομηνίες και επέλεξα αυτή που ένιωθα κάπως καλύτερα»

Μια φορά το μήνα θα βλέπουμε το «stars system»;

«Ναι, θα είναι μια φορά το μήνα, αλλά είναι μεγάλη εκπομπή, θα διαρκεί μιάμιση ώρα. Εκτός, από τους καλεσμένους, έχουμε και χιουμοριστικά σκετσάκια και φυσικά τις προβλέψεις σε κάθε ζώδιο»

Πως είστε εκεί «Στη φωλιά των Κου Κου»;

«Είμαστε κου κου. Εγώ αισθάνομαι πού καλά με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη, νιώθω πραγματικά ότι με έχουν αγκαλιάσει. Νιώθω, χαλαρή και ίσως είναι η πρώτη φορά που παίρνω το χρόνο μου στα ζώδια. Αυτό με ηρεμεί και δεν μου δημιουργεί άγχος, που παλιότερα είχα αρκετό. Φυσικά, ξέρω ότι είναι ένα καινούργιο κανάλι για μένα, οπότε περνάω περνάω πάλι κατά κάποιον τρόπο εξετάσεις, αλλά τουλάχιστον γίνεται με έναν ωραίο τρόπο και αυτό είναι σημαντικό» εξήγησε στο tvkouskous.

Πηγή: www.gossip-tv.gr