Θρήνος για 20χρονη πορνοστάρ – Τη βρήκαν νεκρή στο διαμέρισμά της


09-01-2018 17:58

Συγκλονίζει ο θάνατος της 20χρονης πορνοστάρ Olivia Nova. Βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Λας Βέγκας.

Ήταν ο εκπρόσωπός της που επιβεβαίωσε τον θάνατο της 20χρονης πορνοστάρ Olivia Nova. «Ενώ συνεργαστήκαμε με την Olivia για μικρό χρονικό διάστημα, τη γνωρίσαμε ως ένα όμορφο κορίτσι με πολύ γλυκιά και ευγενική προσωπικότητα. Είμαστε σοκαρισμένοι. Ήταν εντελώς ξαφνικό. RIP γλυκέ άγγελε» ήταν η ανακοίνωση της LA Direct Models.

Δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστή η αιτία θανάτου της Olivia Nova που ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο από τα 12 της χρόνια. Πέρασε στη βιομηχανία των ερωτικών ταινιών το 2017.

Όταν ρωτήθηκε τον περασμένο Αύγουστο που βλέπει τον εαυτό της σε 10 χρόνια, η Olivia Nova είπε ότι ήθελε να αποφοιτήσει από το σχολείο.

Είχε αποκαλύψει πως έτρεμε την πρώτη φορά που έπρεπε να μείνει γυμνή μπροστά στην κάμερα. Μέσα σε λίγα όμως δευτερόλεπτα είχε αρχίσει να αισθάνεται άνετα με το σώμα της.

Η συγκλονιστική ανάρτηση της Olivia Nova

Η Olivia Nova είναι η τέταρτη πορνοστάρ που πεθαίνει τους τελευταίους τρεις μήνες. Είχαν προηγηθεί οι θάνατοι της 23χρονη August Ames, της 31χρονης Yuri Luv, 31, και της 35χρονης Shyla Stylez.

Σε ένα συγκλονιστικό της μήνυμα στο Twitter, η Olivia Nova είχε αποκαλύψει ότι πέρασε μόνη της τα τελευταία Χριστούγεννα. Ήταν τόσο απελπισμένη για παρέα που ζήτησε από τους θαυμαστές της αν θα μπορούσε να καλέσει κάποιον για να της φτιάξει τη διάθεση.

Αν και ήταν μόνο λίγους μήνες στη βιομηχανία πορνό είπε στον φωτογράφο Dave Naz πως την είχε βοηθήσει με την αυτοπεποίθησή της.

Πηγή: Mirror