Παναθηναϊκός – Γιαννακόπουλος: "Η ομάδα πάει πάρα πολύ καλά, στο μέλλον ακόμα καλύτερα"


09-01-2018 14:13

Ο μπασκετικός Παναθηναϊκός έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του, παρουσία όλης της ομάδας του Τσάβι Πασκουάλ. Το μήνυμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για το 2018.

Μέσα σε «ζεστή» και οικογενειακή ατμόσφαιρα και με τα χαμόγελα να κυριαρχούν, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (8/1) σε εστιατόριο του Χαλανδρίου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ομάδας του Παναθηναϊκού Superfoods.

Τους αθλητές, τα μέλη του  τεχνικού επιτελείου και τις οικογένειες αυτών καλωσόρισε ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος ευχόμενος υγεία και δύναμη για το 2018.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στους προπονητές και τους παίκτες της ομάδας που βρέθηκαν το πρωί στο ίδρυμα ΕΛΠΙΔΑ και μοίρασαν δώρα και χαρά στα παιδιά που τα είχαν τόσο μεγάλη ανάγκη. Θέλω να πω καλή χρονιά σε όλους. Σε οικογενειακό και προσωπικό επίπεδο σε επαγγελματικό και κατ’ επέκταση και σε Παναθηναϊκό επίπεδο. Μακάρι να πετύχουμε όλους μας τους στόχους. Η ομάδα πάει πάρα πολύ καλά και είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα πάει ακόμα καλύτερα», είπε μεταξύ άλλων.

Οι τυχεροί της βραδιάς, που κέρδισαν και τα φλουριά, ήταν ο προπονητής των Ακαδημιών, Μιχάλης Ραχωβίτσας, η σύζυγος του Μάρκους Ντένμον και η σύζυγος του Διευθυντή Λειτουργίας της ΚΑΕ, Γιώργου Μοιρέα.

Δείτε φωτογραφίες

Πηγή: www.newsit.gr