Κρήτη: Το μοιραίο φρενάρισμα της ζωής του – Ξεσπάει ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη


09-01-2018 11:31

Ο Μάνος Δασκαλάκης σκοτώθηκε στον “καταραμένο” ΒΟΑΚ της Κρήτης. Ο χαροκαμένος πατέρας λύνει τη σιωπή του…

Στην σκιά του πολύνεκρου τροχαίου στην Αγία Πελαγία συγκλονιστική ήταν η παρέμβαση, σε εκπομπή της ΚΡΗΤΗ TV, ενός πατέρα που τον Δεκέμβριο του 2013 έχασε σε τροχαίο δυστύχημα στις Σίσσες το παιδί του.

Ο χαροκαμένος πατέρας έστειλε μήνυμα στις οικογένειες των θυμάτων του πολύνεκρου τροχαίου στην Αγία Πελαγία υπογραμμίζοντας ότι μόνο η ενότητα και αγάπη μεταξύ των μελών των δύο οικογενειών μπορεί να θέσει τις βάσεις για να αντιμετωπιστεί ο «Γολγοθάς»του πένθους.

Μέχρι και σήμερα όπως τόνισε δεν έχει καταφέρει να πάρει απαντήσεις για το γιατί φρέναρε το παιδί του την μοιραία στιγμή στον ΒΟΑΚ, στο φονικό σημείο των Σισσών με αποτέλεσμα να χάσει τοι παιδί του.

Ο κ. Νίκος Δασκαλάκης χαρακτήρισε την τηλεοπτική του παρέμβαση ως χρέος απέναντι στην μνήμη του παλικαριού που προστέθηκε σε αυτή την μαύρη λίστα του θανάτου στους δρόμους της Κρήτης.

Σημαντική η αναφορά του στα επικίνδυνα σημεία λέγοντας ότι αφού τα γνωρίζουμε λόγω των δεκάδων τροχαίων γιατί δεν έχει γίνει τίποτα απολύτως μέχρι και σήμερα.

Ο κ. Δασκαλάκης που έχασε το παιδί του τον Μάνο σε τροχαίο στις Σίσσες ήταν καυστικός και για την ολιγωρία των αρχών απέναντι στο οδικό δίκτυο της Κρήτης καλώντας του επτά δημάρχους που ήταν στο πλατό της εκπομπής επιτέλους να κινητοποιηθούν με το σύνολο της αυτοδιοίκησης για να σταματήσει αυτή η αιματοχυσία στους δρόμους του νησιού μας…

Το ξέσπασμα του πατέρα

Πηγή: neakriti.gr