Συγκλονιστική ανάρτηση Μπακογιάννη για την επέτειο δολοφονίας Τεμπονέρα: "Ηττηθήκαμε όλοι. Όχι άλλο μίσος"


08-01-2018 19:33

Ανήμερα της επετείου της δολοφονίας του Νίκου Τεμπονέρα, ο Κώστας Μπακογιάννης έκανε ανάρτηση στο Facebook, ζητώντας να μπει… τέλος στο μίσος.

27 χρόνια συμπληρώθηκαν σήμερα, Δευτέρα 08.01.2018, από την δολοφονία του καθηγητή Μαθηματικών Νίκου Τεμπονέρα. Ο Νίκος Τεμπονέρας έπεσε νεκρός το 1991, κατά τη διάρκεια των μαθητικών κινητοποιήσεων κατά του αποκαλούμενου «νόμου Κοντογιαννοπουλου» και έπειτα από χτυπήματα που δέχτηκε από τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Πάτρας, Γιάννη Καλαμπόκα.

Τι έγραψε ο Μπακογιάννης για την επέτειο της δολοφονίας Τεμπονέρα

Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, αναφέρθηκε σε αυτή τη «μαύρη» επέτειο. Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, τονίζει πως από τη δολοφονία Τεμπονέρα «ηττηθήκαμε όλοι».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κώστα Μπακογιάννη αναφέρει: «Τα άκρα μας κρατάνε ομήρους στο σκοτάδι. Οδήγησαν και συνεχίζουν να οδηγούν μόνο σε αναξιοπρέπεια, ήττες και εγκλήματα. Και αυτά τα εγκλήματα πρέπει να θυμόμαστε.

Σαν σήμερα, το 1991, δολοφονήθηκε ο Νίκος Τεμπονέρας. Κέρδισαν το μίσος και ο παραλογισμός. Έχασαν οι δικοί του άνθρωποι, η οικογένεια, οι φίλοι, οι μαθητές του και μαζί τους ηττηθήκαμε όλοι. Όχι άλλη μαυρίλα, όχι άλλο μίσος».

Δείτε την

Τα άκρα μας κρατάνε ομήρους στο σκοτάδι. Οδήγησαν και συνεχίζουν να οδηγούν μόνο σε αναξιοπρέπεια, ήττες και εγκλήματα. …

Geplaatst door Κώστας Μπακογιάννης op maandag 8 januari 2018

Πηγή: www.newsit.gr