Σοκ: Πιτ μπουλ επιτέθηκε σε κοριτσάκι μόλις ενός έτους – Το είχαν στην οικογένεια για πέντε χρόνια!


08-01-2018 11:44

Ακόμα μία πολύ σοβαρή επίθεση πιτ μπουλ καταγράφηκε στις ΗΠΑ το τελευταίο διάστημα. Θύμα αυτή τη φορά ένα κοριτσάκι μόλις ενός έτους, που νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Βοστώνης.

Η επίθεση έγινε στην κουζίνα του σπιτιού της οικογένειας, όπου το παιδί έπαιζε με τον μπαμπά του. Το πιτ μπουλ, που ανήκε στην οικογένεια επί πέντε χρόνια και δεν είχε παρουσιάσει ποτέ στο παρελθόν βίαιη συμπεριφορά, ξαφνικά και αναίτια, όπως είπε ο πατέρας, επιτέθηκε στο κοριτσάκι και το δάγκωσε στο πρόσωπο.

Προσπαθώντας να σώσει το παιδί του, ο άντρας άρπαξε το όπλο του και επιχείρησε να πυροβολήσει, όμως όταν είδε ότι ήταν άδειο, πήρε ένα κουζινομάχαιρο και χτύπησε το πιτ μπουλ στην πλάτη, σκοτώνοντάς το επί τόπου.

Το κοριτσάκι απελευθερώθηκε τραυματισμένο πολύ σοβαρά και μεταφέρθηκε με ελικόπτερο από την πόλη Φάλμουθ που έγινε το περιστατικό, σε νοσοκομείο της Βοστώνης. Δεν έχουν ανακοινωθεί λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του, όμως εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε πως «παλεύει για τη ζωή του».