Κώστας Φραγκολιάς: «Θα ήθελα πολύ να κάνω κάτι άλλο στην τηλεόραση»

48620.jpg

07-01-2018 2:56

Ο Κώστας Φραγκολιάς νιώθει έτοιμος να κάνει και κάτι άλλο στην τηλεόραση πέρα από τη συμμετοχή του στην εκπομπή «Happy day».

Φέτος έχεις τη δική σου στήλη στην εκπομπή και έρχεσαι σε επαφή με τον κόσμο. Είναι κάτι που απολαμβάνεις;

Πάρα πολύ. Ειδικά όταν μιλάω με νέους ανθρώπους και μαθαίνω πώς αντιλαμβάνονται από την πλευρά τους διάφορες καταστάσεις. Μου αρέσει να μαθαίνω τον τρόπο σκέψης της νέας γενιάς και πολλές φορές με πιάνουν απροετοίμαστο οι απαντήσεις τους.

 Θα ήθελες να κάνεις κάτι άλλο στην τηλεόραση, όπως για παράδειγμα να παρουσιάσεις ένα τηλεπαιχνίδι;

Ναι, θα το ήθελα… Αν είναι κάτι που μου ταιριάζει και θα ένιωθα και ωραία, θα ήθελα να το δοκιμάσω.

Εσύ ως Κώστας τι πιστεύεις ότι σου ταιριάζει περισσότερο;

Τώρα με πιάνεις απροετοίμαστο γιατί έχω ρίξει το βάρος περισσότερο στην υποκριτική. Όμως, αν η δουλειά μου ήταν μόνο η τηλεόραση, ίσως ναι, να έκανα ένα τηλεπαιχνίδι ή μια εκπομπή που να ταξιδεύαμε με μηχανές, η οποία θα μπορούσε να ήταν συνδυαστική με τη μαγειρική ή με περίεργα μέρη που δεν είναι πολύ γνωστά.

Πέρυσι έκανες ένα γκεστ στη σειρά του Alpha «Αστέρας Ραχούλας», θα ήθελες να πρωταγωνιστήσεις σε κάποια τηλεοπτική σειρά ή σε ενδιαφέρει περισσότερο το θέατρο;

Μου αρέσουν και τα δύο. θα ήθελα, αλλά όχι αυτή τη στιγμή, κάποιον πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά θα ήταν too much συνδυαστικά με την εκπομπή. Φοβάμαι λίγο το «κάψιμο». Ίσως σε ένα δεύτερο ή τρίτο ρόλο να έλεγα «ναι». Αν τώρα υπήρχε κάποιος και μαζί με το κανάλι πίστευαν πολύ σε μένα και μου έλεγαν σε θέλουμε εκεί, θα το συζητούσα και τότε μπορεί να έφευγα και από την εκπομπή.

Πηγή:mytv