Συγκλονίζει ο πατέρας της 23χρονης – «Θα μιλήσω μετά την κηδεία της κόρης μου»


06-01-2018 12:18

Συγκλονισμένος είναι ο πατέρας της 23χρονης από τη Βουλγαρία που βρέθηκε νεκρή στο ενοικιαζόμενο διαμέρισμα της Κεφαλονιάς μαζί με τον 30χρονο σύντροφο της από τη Γερμανία.

Αν και όλες οι ενδείξεις των αρχών οδηγούν στο συμπέρασμα πως οι δύο τουρίστες πριν βάλουν τέλος στη ζωή τους είχαν πραγματοποιήσει μια σατανιστική τελετή, οι γονείς της κοπέλας δεν γνωρίζουν το παραμικρό ενώ ενημερώνονται για τις εξελίξεις της υπόθεσης από τα δημοσιεύματα.

Τα ίχνη της κοπέλας είχαν χαθεί από τις αρχές Ιουλίου και οι γονείς της την αναζητούσαν χωρίς όμως να καταφέρουν να την εντοπίσουν. «Δεν μπορώ να σχολιάσω τίποτα. Μετά την κηδεία της κόρης μου θα μιλήσω», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πατέρας της 23χρονης, Κρίστο Μποτούσεβ.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που έρχονται από τις γερμανικές αρχές, ο 30χρονος Γερμανός είχε αφήσει ηχητικό μήνυμα στην πρώην σύντροφό του, λίγο πριν βάλει τέλος στη ζωή του. Στο ηχητικό μήνυμα της έλεγε να συνεχίζει τη ζωή της και να μην κάνει «τα ίδια που έκανε και εκείνος».