Μπαρτσελόνα: Ελεύθερος ο Μέσι αν αποσχιστεί η Καταλονία από την Ισπανία


05-01-2018 15:43

Ο Λίο Μέσι και η Μπαρτσελόνα θα είναι μαζί ως το 2021, αλλά υπό προϋποθέσεις που αναφέρει η εφημερίδα «AS». Σήμερα, έγινε γνωστή η λεπτομέρεια πως ο Αργεντινός σούπερ σταρ θα μείνει ελεύθερος, αν η Καταλονία αποσχιστεί από την Ισπανία!

Στο σημερινό φύλλο της αθλητικής εφημερίδας της Μαδρίτης «AS» γράφεται ότι υπάρχει όρος στο νέο συμβόλαιο του Μέσι, ο οποίος του επιτρέπει να φύγει ως ελεύθερος, αν αποφασιστεί η ανεξαρτητοποίηση της Καταλονίας και η Μπαρτσελόνα δεν αγωνιστεί σε ένα από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων του συμβολαίου, ένα από τα σημαντικά θέματα που συζητήθηκε ήταν οι αναταραχές στην Καταλονία.

Ο Μέσι έχει ανησυχίες για τις πολιτικές εξελίξεις, καθώς θα έχει άμεσες συνέπειες στο μέλλον του στη Βαρκελώνη. Έτσι, τέθηκε ο όρος από την πλευρά του, ο οποίος έγινε αποδεκτός από τη διοίκηση για να μη χαλάσει η συμφωνία.

Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του πλανήτη, που έφτασε στη Βαρκελώνη σε ηλικία 13 ετών προερχόμενος από τη Νιούελς Ολντ Μπόις και έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα στα 16 χρόνια του, στο τέλος του νέου συμβολαίου του θα έχει φορέσει τη φανέλα του συλλόγου για 17 συνεχείς περιόδους.

 

Πηγή: www.newsit.gr