Τραμπ: Κινητά τέλος στην δυτική πτέρυγα του Λευκού Οίκου


04-01-2018 15:18

Οι εργαζόμενοι του Λευκού Οίκου, όπως και οι επισκέπτες, θα πρέπει να προσαρμοστούν. Θα τους απαγορεύεται πλέον να χρησιμοποιούν το προσωπικό κινητό τηλέφωνό τους στη Δυτική Πτέρυγα, το νευραλγικό κέντρο της αμερικανικής κυβέρνησης.

«Η ασφάλεια και η προστασία των τεχνολογικών συστημάτων στον Λευκό Οίκο είναι μια προτεραιότητα της κυβέρνησης Τραμπ», δήλωσε σήμερα η Σάρα Σάντερς, εκπρόσωπος του προέδρου, για να δικαιολογήσει την απόφαση αυτή, η οποία θα τεθεί σε ισχύ την ερχόμενη εβδομάδα.

Αφότου ανέβηκε στην εξουσία, ο Ντόναλντ Τραμπ δεν έχει πάψει να καταγγέλλει τις διαρροές στους κόλπους των ομάδων του.

Στη δηκτική ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα την Τετάρτη για να καταφερθεί εναντίον του πρώην συμβούλου του σε θέματα στρατηγικής Στιβ Μπάνον, ο Τραμπ εξέφραζε ιδιαίτερα τη λύπη του για το γεγονός ότι αυτός ο τελευταίος πέρασε χρόνο στον Λευκό Οίκο «διαρρέοντας ψευδείς πληροφορίες για να καταστεί σημαντικότερος απ’ ό,τι ήταν».

Ακόμη πιο διάσημη μετά την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά, την West Wing, η «Δυτική Πτέρυγα» του Λευκού Οίκου φιλοξενεί το Οβάλ Γραφείο και τα γραφεία των στενών συμβούλων του προέδρου.

Πηγή: www.newsit.gr