Το βιβλίο για τον Ντόναλντ Τραμπ που θα βάλει φωτιά στον Λευκό Οίκο


04-01-2018 9:45

Ένα νέο βιβλίο για όσα συμβαίνουν πίσω από τις κλειστές πόρτες στον Λευκό Οίκο αναμένεται να βάλει φωτιά στις ΗΠΑ. Αφορά στην συμπεριφορά του Ντόναλντ Τραμπ αλλά και του περιβάλλοντός του.

Το βιβλίο που θα κυκλοφορήσει την ερχόμενη Τρίτη με τίτλο «Φωτιά και Οργή» του βιογράφου του Ρούπερτ Μέρντοχ Μάικλ Γουλφ, περιγράφει μεταξύ άλλων την ιδιόρυθμη συμπεριφορά του Ντόναλντ Τραμπ αλλά και το οργανωτικό χάος μέσα στον Λευκό Οίκο.

Η Ιβάνκα η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος των ΗΠΑ

Η κόρη του Προέδρου των ΗΠΑ, Ιβάνκα Τραμπ και ο σύζυγός της Τζάρεντ Κούσνερ, έχουν κάνει συμφωνία για το ποιος από τους δυο θα είναι στο μέλλον υποψήφιος Πρόεδρος των ΗΠΑ. Ο Γουλφ γράφει στο βιβλίο του: «Η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος δεν θα είναι η Χίλαρι Κλίντον αλλά η Ιβάνκα Τραμπ».

Πόλεμος μεταξύ εβραίων και μη εβραίων

Η φαγωμάρα ανάμεσα στους συμβούλους του Τραμπ δεν έχει προηγούμενο. Ηταν χωρισμένοι σε δυο ομάδες. Η μια αποτελείτο από τον Κούσνερ, την Ιβάνκα και τον σύμβουλο για τα οικονομικά, Γκάρι Κον και η άλλη από τον Στηβ Μπάνον και τους συνεργάτες του. Όπως είπε στον Γουλφ ο θρυλικός Χένρι Κίσινγκερ: «Είναι ένας πόλεμος ανάμεσα σε εβραίους και μη εβραίους».

Θάβουν τον Τραμπ πίσω από την πλάτη του

Ο δισεκατομμυριούχος και πιο παλιός συνεργάτης και φίλος του Ντόναλντ Τραμπ, Τόμας Μπαρακ Τζούνιορ, τον οποίο ο Πρόεδρος των ΗΠΑ ήθελε να κάνει επιτελάρχη του Λευκού Οίκου φέρεται να είπε: «Δεν είναι μόνο τρελός, είναι και ηλίθιος». Ο Μπαρακ διέψευσε ότι το έχει πει αυτό αλλά…

Κανείς από το επιτελείο δεν πίστευε ότι ο Τραμπ θα γινόταν Πρόεδρος – Τα δάκρυα της Μελάνια

Ο Γουλφ στο βιβλίο του γράφει ότι κανείς δεν φανταζόταν ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα γινόταν Πρόεδρος των ΗΠΑ. Οι περισσότεροι μάλιστα προσπαθούσαν να εκμεταλλευθούν την προβολή τους στα ΜΜΕ για να γίνουν γνωστοί και τίποτε άλλο. Η δε Μελάνια Τραμπ ήταν τρομοκρατημένη στο ενδεχόμενο να γίνει Πρώτη Κυρία. Όταν ξεκαθάρισε το αποτέλεσμα η Μελάνια, έβαλε τα κλάματα και δεν ήταν κλάματα χαράς.

Καυγάς Τραμπ με τις Μυστικές Υπηρεσίες – Η κλειδαριά στο δωμάτιό του

Ο Τραμπ είχε άγριο καυγά με τους άνδρες των μυστικών υπηρεσιών, γιατί ήθελε να βάλει κλειδαριά στο δωμάτιό του (κάτι που απαγορεύεται στον Λευκό Οίκο).

Επίσης, κοιμάται σε χωριστά δωμάτια με την Μελάνια και όπως λένε είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό μετά τους Κέννεντι. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες από το προσωπικό, ο Τραμπ δεν θέλει να του τακτοποιούν το κρεβάτι και πετάει τα ρούχα του στο πάτωμα κι εκεί θέλει να μένουν μέχρι να ζητήσει να τα μαζέψουν. Επίσης, επειδή ο μεγάλος του φόβος είναι ότι θα τον δηλητηριάσουν δεν αφήνει κανέναν να αγγίζει την οδοντόβουρτσά του.

«Στολίζει» τους συνεργάτες του ο Τραμπ

Σύμφωνα με τον Γουλφ, ο Τραμπ αποκαλεί τον Μπάνον άπιστο, τον Πρίμπους αδύναμο και κοντό, τον Σπάισερ ηλίθιο και την Κόνγουεϊ κλαψιάρα. Επίσης φέρεται να έχει πει ότι ήταν λάθος του να φέρει την κόρη του Ιβάνκα και τον σύζυγό της στην Ουάσινγκτον!

πηγη: Guardian

Πηγή: www.newsit.gr