Χαριτοδιπλωμένος: «Ο κόσμος είναι φοβισμένος για το αύριο»


04-01-2018 5:58

Ο Κώστας Χαριτοδιπλώμενος εξηγεί γιατί ο κόσμος δεν κάνει πλέον όνειρα και καταλήγει ότι λείπει η αγάπη από όλους.

Αν σου έλεγαν πως με ένα μαγικό ραβδί θα μπορούσες να αλλάξεις κάποιες καταστάσεις, τι θα άλλαζες;

«Μαγικά ραβδιά δεν υπάρχουν, αλλά θα ήθελα να ζω σε ένα κόσμο όπου θα μπορούσαν να συνεννοούνται μεταξύ τους αυτοί που μας κυβερνάνε να μας έκαναν τη ζωή ίσως λίγο πιο εύκολη να μας πάρουν το μεγάλο άγχος που μας δίνουνε γιατί έτσι δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε τελικά μεταξύ μας. Από την άλλη όμως ο καθένας μέσα μας έχει ένα δικό του μαγικό ραβδάκι αν θελήσουμε να ζήσουμε σ” ένα κόσμο που έχει αγάπη επικοινωνία και ωραία συναισθήματα τότε πρέπει να το χρησιμοποιήσει»

Αυτό πιστεύεις τελικά λείπει από τον κόσμο; Η αγάπη;

«Ο κόσμος πιστεύω είναι φοβισμένος για το αύριο και ένας άνθρωπος που είναι φοβισμένος για το αύριο δεν μπορεί να κάνει όνειρα και το πιο σημαντικό πράγμα είναι να κάνει όνειρα. Όταν αυτός ο άνθρωπος δεν μπορεί να βρει δουλειά δυσκολεύεται να προχωρήσει σε μία σχέση και  σ” ένα γάμο όπου σκέφτεται το μεγάλο οικονομικό και ψυχολογικό κόστος. Αν δεν ξελαφρώσουν οι νέοι και να τους στηρίξει κάποιος τα όνειρα χαθήκαμε!!»

Εσύ έχεις όνειρα;

«Εγώ πάντα κάνω όνειρα ονειροπαρμένο με έλεγε η μακαρίτισσα η μάνα μου. Τουλάχιστον τα όνειρα σου πρέπει να το κυνηγάς»

Και αυτό δείχνει και η ζωή σου τα όνειρα σου τα πραγματοποιείς. Άρα τα όνειρα μας όταν τα κυνηγάμε τα πραγματοποιούμε;

«Νομίζω καταφέρουμε να πιάσουμε τα όνειρα μας κάποιες φορές  όχι σε ένα παραμύθι αλλά στον κόσμο που ζούμε σήμερα» εξήγησε στο Χάι

Πηγή: www.gossip-tv.gr