Βόλος: Εξελίξεις και εκπλήξεις μετά τη διάρρηξη της δεκαετίας – Τι διαπίστωσε ο Νικόλας Δεληγεώργης


03-01-2018 10:58

Η καταγγελία για τη διάρρηξη με λεία 1,3 εκατομμύρια ευρώ και χρυσές λίρες προκάλεσε αίσθηση. Η διερεύνηση της υπόθεσης προχωράει με γρήγορους ρυθμούς…

Στο σκοτάδι κινούνται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών της κλοπής στο διαμέρισμα της οικογένειας Δεληγεώργη.

Όπως έγινε γνωστό, άρση τραπεζικού απορρήτου για να διαπιστωθεί η βασιμότητα των καταγγελιών για το σπασμένο ομόλογο της οικογένειας Δεληγεώργη ύψους 1,3 εκατομμυρίων ευρώ, θα γίνει άμεσα.

Η κλοπή του ποσού μαζί με 900 χρυσές λίρες που ήταν κρυμμένες στο παραλιακό διαμέρισμα της οικογένειας όπου ζούσε ο 92χρονος Νικόλας0 Δεληγεώργης, διερευνάται από την αστυνομία, ενώ αρχικά η οικογένεια κατήγγειλε εκτός από την κλοπή των χρημάτων και κλοπή 400 λιρών. Μετά, στη δεύτερη καταμέτρηση που έγινε, ο Νικόλας Δεληγεώργης φέρεται να διαπίστωσε ότι έλειπαν περισσότερες λίρες.

Η αστυνομία ερευνά το κατά πόσο ισχύουν τα όσα κατήγγειλε η οικογένεια σε ότι αφορά το ύψος του ποσού.

Οι δράστες όπως είναι γνωστό μπήκαν στο διαμέρισμα του ευεργέτη από την κεντρική πόρτα, παραβιάζοντας την κλειδαριά. Όπως δήλωσε η οικογένεια το αστρονομικό ποσό προερχόταν από ρευστοποίηση ομολόγου, πριν από λίγες εβδομάδες.

Οι εικόνες μετά τη διάρρηξη στο Βόλο

Οι άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες μπήκαν στο διαμέρισμα, παραβιάζοντας την κλειδαριά της κεντρικής πόρτας…

Τα χρήματα βρίσκονταν μέσα σε ένα δωμάτιο και επρόκειτο για δεσμίδες πεντακοσάευρων.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ εξετάζει και υλικό από κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στην περιοχή.

Πηγή: e-thessalia.gr, thenewspaper.gr