Αυτός είναι ο δολοφόνος της ομογενούς στο Λονδίνο – Τεράστιο ποσό συγκεντρώθηκε για την κηδεία της


02-01-2018 22:47

– Ο 31χρονος θα δικαστεί την ερχόμενη Τετάρτη

– Δεκάδες σπαρακτικά μηνύματα για τον άδικο της 22χρονης

– Το πρώμα της βρέθηκε στις 27 Δεκεμβρίου στο Finsbury Park

Συνελήφθη ένας 31χρονος, ως ύποπτος για τη δολοφονία της Ελληνο – Ρωσίδας, Iuliana Tudos, η οποία βρέθηκε νεκρή στις 27 Δεκεμβρίου στο Λονδίνο. Πρόκειται για τον Κασίμ Λιούις, από το Friern Barnet, όπως ανακοίνωσε η Μητροπολιτική Αστυνομία και θα δικαστεί την ερχόμενη Τετάρτη.

Η άτυχη 22χρονη ομογενής Iuliana Tudos βρέθηκε μαχαιρωμένη στην κοιλιά και με χτυπήματα στο κεφάλι. Φέρεται να δέχτηκε επίθεση, ενώ έκοψε δρόμο από το Finsbury Park για να γυρίσει σπίτι της. Οι αρχές τη βρήκαν νεκρή τρεις μέρες μετά τη δήλωση εξαφάνισής της.

Η σορός της βρέθηκε σε «τρομερή κατάσταση» σε κτίριο δίπλα από αθλητικό κέντρο και μόλις λίγα μέτρα από το σπίτι της στο βόρειο Λονδίνο. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι είχε μαχαιρωθεί στην κοιλιά και είχε τραύματα στο κεφάλι.

Σπαρακτικά μηνύματα από συγγενείς και φίλους

Η καλύτερη φίλη της από τη Λευκωσία Ελένη Σακκά αποχαιρέτησε την 22χρονη ομογενή Iuliana Tudos με συγκινητικά μηνύματα στο facebook. «RIP άγγελέ μου. Αντίο άγγελέ μου. Αντίο μοναδική πραγματική μου φίλη» ήταν το συγκινητικό μήνυμα που συνόδευε μια κοινή τους φωτογραφία.

Iuliana Tudos

Έχει δημιουργηθεί μια σελίδα για να συγκεντρωθούν χρήματα για την κηδεία της Iuliana Tudos. Σύμφωνα με το BBC, το ποσό από τις δωρεές έχει ξεπερασει τις 16.400 λίρες.

H Iuliana Tudos είχε ξεκινήσει να εργάζεται στη διάσημη παμπ World’s End στο Camden και ήταν πολύ αγαπητή στους συναδέλφους και τους θαμώνες.

Κατηγορούν τις αρχές φίλοι της Iuliana Tudos

Φίλοι και συγκάτοικοι της Iuliana Tudos απηύθυναν εκκλήσεις μετά την εξαφάνισή της για να τη βρουν. Είχαν κανονίσει να βρεθούν για να γιορτάσουν όλοι μαζί τα Χριστούγεννα και δεν εμφανίστηκε ποτέ, κάτι που τους κινητοποίησε καθώς δεν ήταν στον χαρακτήρα της.

Οι φίλοι της επέκριναν τις αρχές, τονίζοντας ότι οι αξιωματικοί αντιμετώπισαν την εξαφάνισή της ως «μεσαίου κινδύνου» όταν δηλώθηκε αρχικά η εξαφάνισή της. Αυτό παρά το γεγονός πως όλοι υπογράμμιζαν ότι κάτι τέτοιο δεν είναι του χαρακτήρα της.

«Τελείωσα με την αστυνομία. Συνήθως για ενηλίκους ο κίνδυνος είναι χαμηλός αλλά θεώρησαν την υπόθεση «μεσαίου κινδύνου» επειδή είναι εξαιρετικά ασυνήθιστη συμπεριφορά» είχε γράψει η φίλη της Iuliana Tudos, Laszlo Judit.

Η αστυνομία από την πλευρά της αρνείται τις κατηγορίες τονίζοντας πως πήραν την υπόθεση σοβαρά από την αρχή.

Με πληροφορίες από Guardian, BBC, Dailymail

Πηγή: www.newsit.gr