Σοκαριστικές εικόνες τροχαίου – Εκσφενδονίστηκε στον αέρα


02-01-2018 17:31

Οι κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας κατέγραψαν το σοκαριστικό τροχαίο. Αυτοκίνητο εκτός ελέγχου παρασύρει και εκσφενδονίζει πεζή στον αέρα.

Η περουβιανή αστυνομία διερευνά το σοκαριστικό τροχαίο. Οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και χτύπησε πεζή εκσφενδονίζοντάς την στον αέρα.

Η Sandra Lopez Fuster φαίνεται πως είχε άγιο και γλίτωσε από το σοκαριστικό τροχαίο. Νοσηλεύεται με πολλαπλά τραύματα μετά το τροχαίο στη Λίμα.

Ερευνούν τις μαρτυρίες

Η τροχαία έκανε αλκοτέστ στον οδηγό και αποδείχτηκε πως δεν ήταν μεθυσμένος. Οι αξιωματικοί ωστόσο ερευνούν μαρτυρίες που ισχυρίζονται ότι πίσω από το τιμόνι ήταν άλλος οδηγός.

Στα πλάνα φαίνεται το αυτοκίνητο να κινείται εκτός ελέγχου, να καβαλά το πεζοδρόμιο και να παρασύρει τη Sandra Lopez Fuster πετώντας την στον αέρα.

Η Sandra Lopez Fuster βλέποντας το αυτοκίνητο να έρχεται κατά πάνω της προσπάθησε να ξεφύγει αλλά δεν υπήρχε πουθενά να πάει για να αποφύγει το τροχαίο.

«Είδα το αυτοκίνητο να χάνει τον έλεγχο και να έρχεται κατά πάνω μου. Αισθάνθηκα να πετάω στον αέρα και να σκάω με δύναμη στον δρόμο» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Dailymail