Λεβέντης: Να τους δώσουμε ανταλλάγματα για να πάρουν το όνομα "Σκόπια"


02-01-2018 15:17

Την άποψη ότι η Ελλάδα θα πρέπει να δώσει οικονομικά ανταλλάγματα στην ΠΓΔΜ, προκειμένου αυτού υιοθετήσει το όνομα “Σκόπια” εξέφρασε ο Βασίλης Λεβέντης.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρώτο Θέμα», σημείωσε πως σε ένα ενδεχόμενο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, «θα τους στρέψω στη λύση να δώσουμε οικονομικά ανταλλάγματα και αυτοί να δώσουν το όνομα Σκόπια. Χρειάζονται κάποια ανταλλάγματα στην πολιτική. Τα έχουμε εξετάσει αυτά;».

Παράλληλα εκτίμησε ότι «ο Τσίπρας πάει να περάσει μια λύση που θα συμφωνήσουν, ο ίδιος, ο Μητσοτάκης και η Γεννηματά. Πηγαίνουμε σε μία προδοσία πλαγίως με συμμετοχή Γεννηματά και ΝΔ» είπε και προέβλεψε ότι «θα πάμε σε εκλογές με επίκληση του Σκοπιανού και θα το δώσει (σ.σ το όνομα) μετά ο Μητσοτάκης. Ο Τσίπρας θέλει να περάσει τον Καμμένο μέσω Γεννηματά και Μητσοτάκη».

Ο κ. Λεβέντης σημείωσε ακόμη, ότι «πρέπει να υπάρχει μια κυβέρνηση 230 βουλευτών και να συμμετέχουν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. Αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση παραπαίει. Όσο κάθεται τόσο μεγαλύτερη ζημιά προκαλεί».

Ερωτηθείς, ωστόσο, για το ενδεχόμενο να συμμετάσχει η Ένωση Κεντρώων σε μία τέτοια κυβέρνηση, απάντησε αρνητικά, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εμείς δεν έχουμε καψούρα για υπουργεία. Η κ. Γεννηματά και ο κ. Καμμένος θέλουν μερίδιο στα λάφυρα».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ