Μικρός Μπεν: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της μάνας για τα 27α Χριστούγεννα χωρίς τον γιο της


02-01-2018 14:20

Η μητέρα του αγννούμενου από το 1991 Μπεν Νίνταμ, ζητάει βοήθεια από τους κατοίκους στην Κω, από όπου εξαφανίστηκε ο γιος της. Η γυναίκα πέρασε απαρηγόρητη, τα 27α Χριστούγεννα, χωρίς τον γιο της…

Η Κέρι Νίνταμ κάνει νέα έκκληση στους κατοίκους του ελληνικού νησιού από όπου εξαφανίστηκε το παιδί της, να προσπαθήσουν να θυμηθούν οτιδήποτε από εκείνες τις ημέρες, μήπως βοηθήσουν στις έρευνες για τον μικρό Μπεν.

 

«Τι κοστίζει σε κάποιον να μου πει τι συνέβη στον γιο μου; Κάποιος πρέπει να ξέρει. Δε μπορώ καν να θρηνήσω για εκείνον. Προφανώς είναι θαμμένος κάπου σε αυτό το νησί και απευθύνομαι στους καλούς ανθρώπους στην Κω, να με βοηθήσουν να τον βρω. Δεν μπορώ να προχωρήσω. Όλοι θέλουν από εμένα να τα παρατήσω αλλά δυστυχώς δε μπορώ να το κάνω αυτό, χωρίς να ξέρω τι απέγινε ο Μπεν. Δεν έχω ούτε ούτε τάφο για το παιδί μου, να μπορώ να επισκέπτομαι».

Το αυτοκινητάκι του Μπεν που βρέθηκε στις ανασκαφές που έγιναν στην Κω – ΦΩΤΟ S. Yorks Police

«Η έρευνά μου δε θα σταματήσει μέχρι να βρω τον Μπεν» καταλήγει η μητέρα του, η οποία λίγο πριν τα Χριστούγεννα, παραδέχθηκε ότι πλέον έχει δεχθεί ότι ο γιος της είναι νεκρός.

Την ίδια ώρα, στη σελίδα που έχει δημιουργηθεί για την αναζήτηση του Μπεν στο διαδίκτυο, ανέβηκε ένα βίντεο, με στιγμές από τον μικρό Μπεν, πριν εξαφανιστεί.

Πηγή: Mirror, thesun