Ο οδηγός που σκότωσε τον λαχειοπώλη στην Κρήτη είχε χάσει την μητέρα του με παρόμοιο τρόπο


02-01-2018 13:38

– Το δυστύχημα έγινε στα Χανιά την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και υπάρχει υλικό από κάμερες ασφαλείας

– Οι αρχές δεν άργησαν να φτάσουν στα ίχνη του οδηγού που εγκατέλειψε αβοήθητο το θύμα στην άσφαλτο

– Τώρα έρχονται στο φως άγνωστα στοιχεία της τραγωδίας και απίστευτες συμπτώσεις

– Πληροφορίες λένε ότι τις επόμενες ώρες ο οδηγός θα παραδοθεί

Με τον χειρότερο τρόπο μπήκε το νέο έτος, για την οικογένεια του 66χρονου λαχειοπώλη, ο οποίος λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου, παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και άφησε την τελευταία πνοή του στην άσφαλτο.

Το γεγονός ότι ο οδηγός δεν σταμάτησε καν για να βοηθήσει τον άνθρωπο αλλά εξαφανίστηκε αμέσως μετά το δυστύχημα, κινητοποίησε τις αρχές και λίγες ώρες αργότερα, οι αστυνομικοί είχαν στα χέρια του υλικό από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων, που πρόδιδαν την ταυτότητα του οδηγού. Βρέθηκε το αυτοκίνητο του δράστη και ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

 

Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας για τον οδηγό του αυτοκινήτου

Σύμφωνα με το zarpanews, ο οδηγός του αυτοκινήτου είναι 44 ετών, πριν από λίγα χρόνια είχε χάσει την μητέρα του σε παρόμοιο δυστύχημα. Τότε, είχε συγκλονιστεί η τοπική κοινωνία και ο ίδιος ο 44χρονος, είχε ζήσει την ίδια τραγωδία αλλά… από άλλη θέση. Αυτή του θύματος.

Την παραμονή της πρωτοχρονιάς, φέρεται να είναι εκείνος που στέρησε τη ζωή από έναν άνθρωπο, με τον ίδιο τραγικό τρόπο.

Πληροφορίες αναφέρουν πως τις επόμενες ώρες ο 44χρονος θα θέσει τον εαυτό του στην διάθεση των αρχών, για να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.

Τραγική ειρωνεία και για το θύμα του τροχαίου

Όμως και στο θύμα του δυστυχήματος, η μοίρα «έπαιξε» τραγικό παιχνίδι, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, ο λόγος που βρέθηκε στο σημείο του τροχαίου ήταν… η αγορά ενός ροδιού για γούρι.

Συγκεκριμένα, ο άτυχος άνδρας μπήκε στο μίνι μάρκετ που βρίσκεται εκεί, για να αγοράσει ένα ρόδι για… καλοτυχία, λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος.

Πού να ήξερε, ότι δεν θα προλάβαινε καν, να αλλάξει τον χρόνο…

Πηγή: zarpanews, neakriti