Μνημόσυνο στον αδικοχαμένο ειδικό φρουρό Χαράλαμπο Αμανατίδη 13 χρόνια μετά τη δολοφονία του


02-01-2018 12:29

Το μνημόσυνο για τον ειδικό φρουρό Χαράλαμπο Αμανατίδη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή 13 χρόνια πριν, πέφτοντας εν ώρα καθήκοντος, έγινε την Κυριακή το πρωί στο σημείο της δολοφονίας του.

Ο Ειδικός Φρουρός Χαράλαμπος Αμανατίδης, βρέθηκε το 2004, θανάσιμα τραυματισμένος, στο φυλάκιο της σκοπιάς, της οικίας του Στρατιωτικού Ακολούθου της Βρετανικής Πρεσβείας στην Κηφισιά.

 

 

Στο μνημόσυνο παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, η Γενική Επιθεωρήτρια Αστυνομίας Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων, Αντιστράτηγος Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, ο Διευθυντής στη Διεύθυνση Αστυνομίας Β/Α Αττικής, Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Βουτσελάς, ο Ταξίαρχος, στη Γ.Α.Δ. Αττικής Κωνσταντίνος Καλύβας, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Κηφισιάς, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Ιωάννης Λιανουδάκης ο Διοικητής Τμήματος Ασφαλείας Κηφισιάς, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Αθανάσιος Δημητρίου, η Δημοτική Σύμβουλος Πόλυ Αστερίου, ο ειδικός σύμβουλος του Δήμου για θέματα Ασφάλειας, Αντιστράτηγος Ε.Α. της ΕΛ.ΑΣ Ιωάννης Σκλάβος, ο γενικός

γραμματέας των Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος, αστυνομικοί και ειδικοί φρουροί.

Πηγή: Δήμος Κηφισιάς