Ευχές Τόσκα μέσω… ασυρμάτου σε αστυνομικούς – "Εύχομαι το 2018 να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες"


01-01-2018 19:19

Ευχές προς τους αστυνομικούς που εκτελούσαν υπηρεσία κατά την αλλαγή του χρόνου απηύθυνε ο Νίκος Τόσκας, μέσω ασυρμάτου από το Κέντρο Επιχειρήσεων της Διεύθυνσης Αμεσης Δράσης Αττικής.

«Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους, σε όλους που πιστοί στο καθήκον και με αίσθημα προσφοράς στην κοινωνία εργάζεστε φιλότιμα αυτή την στιγμή. Ξέρω τι σημαίνει αυτή η προσπάθεια τέτοιες μέρες, αλλά κάποιοι πρέπει να υπηρετούν σωστά το κοινωνικό σύνολο και εσείς το υπηρετείτε. Χρόνια καλά, ήρεμα, δημιουργικά».

«Η καινούργια χρονιά», πρόσθεσε ο κ.Τόσκας, «είναι χρονιά ελπίδας για να βγούμε από τα μεγάλα προβλήματα των προηγούμενων ετών και με προσπάθεια, με φιλότιμο, όπως καλά ξέρετε, θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες».

Αρχηγός ΕΛΑΣ: Καταλαβαίνουμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί

Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Κωνσταντίνος Τσουβάλας, ανέφερε, μεταξύ άλλων, από την πλευρά του: «Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι απευθύνομαι σε εσάς που αυτήν την ώρα της αλλαγής του χρόνου προσφέρετε τις πολύτιμες υπηρεσίες σας στην κοινωνία, για να μπορούν οι συνάνθρωποι μας με ασφάλεια και ηρεμία να ζουν όπως εκείνοι επιθυμούν αυτές τις εορταστικές χαρούμενες ώρες. Απευθύνομαι σε εκείνους που κάθε στιγμή του χρόνου σε όλα τα σημεία της ελληνικής επικράτειας εκπληρώνουν την σημαντική εθνική και κοινωνική τους αποστολή με επαγγελματισμό, με υπευθυνότητα, με αποτελεσματικότητα, με σεβασμό προς τον άνθρωπο και τα δικαιώματά του. Απευθύνομαι σε όλους που ως μέλη της αστυνομικής οικογένειας συμμετέχετε συνειδητά στην κοινή συλλογική προσπάθεια της Ελληνικής Αστυνομίας να ανταποκριθεί με επάρκεια και αποτελεσματικότητα στις προσδοκίες και απαιτήσεις της πολιτείας και των πολιτών».

Και ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας κατέληξε, «αναγνωρίζοντας και εκτιμώντας το έργο και την προσφορά σας, κατανοώντας απολύτως και συναισθανόμενος τις ιδιαίτερες συνθήκες και τις δυσκολίες, υπό τις οποίες πολλές φορές καλείστε να εκπληρώσετε τα καθήκοντά σας και πεπεισμένος πως παρά τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες θα συνεχίσετε με την ίδια θέληση, την ίδια αποφασιστικότητα, με το ίδιο αίσθημα χρέους και ευθύνης την αποστολή σας».

Πηγή: www.newsit.gr