Θεοχαρόπουλο: Οι διακηρύξεις για "καθαρή έξοδο από την κρίση" είναι η αυταπάτη του 2018


01-01-2018 17:59

“Η έξοδος από τη σημερινή πολυδιάστατη κρίση δεν είναι μία εύκολη υπόθεση, απαιτεί αλλαγή των πολιτικών” τονίζει στο μήνυμά του για το Νέο Έτος ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος. Παράλληλα τόνισε πως τα όσα διακηρύσσει η κυβέρνηση για “καθαρή έξοδο από την κρίση”, θα είναι η “νέα αυταπάτη” του 2018.

«Χρειάζεται όραμα, επιμονή σε προοδευτικές τομές και ανατροπές και εθνική συνεννόηση χωρίς τεχνητή πόλωση», τονίζει ο κ. Θεοχαρόπουλος. Επισημαίνει ακόμα ότι η «η χώρα χρειάζεται επιτέλους μία νέα προοδευτική πολιτική μακριά από τη συντήρηση και τον λαϊκισμό» και υπογραμμίζει: «Για αυτό το 2018, με τη συγκρότηση του νέου ισχυρού φορέα της κεντροαριστεράς, πρέπει να αποτελέσει τη χρονιά ορόσημο για αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών ώστε να μπουν τα θεμέλια για την υπέρβαση της κρίσης με ένα νέο προοδευτικό πρόγραμμα διακυβέρνησης της χώρας».

Όσο για το απερχόμενο 2017 ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ αναφέρει ότι «αποτέλεσε μία ακόμη δύσκολη χρονιά για τη χώρα μας με παρούσα τη βαθιά οικονομική και κοινωνική κρίση και με τις ασκούμενες πολιτικές να οδηγούν στο ασφαλές συμπέρασμα ότι οι διακηρύξεις για «καθαρή έξοδο από την κρίση» αποτελούν τη «νέα αυταπάτη» για την νέα χρονιά».

Πηγή: www.newsit.gr