Ο Πούτιν ευχήθηκε σε Ρώσους και Αμερικανούς μέσω… του "Black Mirror"


29-12-2017 16:47

Χρονιά Πολλά και ευτυχισμένο το νέο έτος ευχήθηκε ο Βλαντίμιρ Πούτιν στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του, το οποίο ήταν το… 14ο ως πρόεδρος της χώρας.

Όπως είπε ο Πούτιν οι δυσκολίες οι οποίες εμφανίστηκαν το 2017 συσπείρωσαν τους Ρώσους πολίτες δίνοντας τους δυνάμεις για να πάνε μπροστά. Ο Ρώσος πρόεδρος στο μήνυμα του κάλεσε τους Ρώσους να γίνουν τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς λίγο μάγοι και ευχήθηκε σε όλους να προσέχουν τους οικείους τους και να αντιμετωπίζουν με σεβασμό τους γύρω τους.

Χρόνια πολλά και στους… Αμερικανούς

Ωστόσο ο Ρώσος πρόεδρος δεν ευχήθηκε καλή Χρονιά μόνο στους συμπατριώτες του, αλλά και στους Αμερικανούς πολίτες. Μόνο που τις ευχές του τις έστειλε μέσα από τα πρώτα επεισόδια της σειράς επιστημονικής φαντασίας Netflix Black Mirror όπου εμφανίζεται να εύχεται στους Αμερικανούς Χρόνια Πολλά για το Νέο Έτος με φόντο το Κρεμλίνο.

«Αξιότιμοι πολίτες της Αμερικής. Αγαπητοί φίλοι. Το μέλλον είναι όσο ποτέ πιο φωτεινό» λέει ο Πούτιν στο σύντομο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του. Στην οθόνη εμφανίζεται ταυτόχρονα η φράση που γράφει «με την άδεια των ειδήσεων του Κρεμλίνου».

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γράφουν ότι το διάρκειας δύο λεπτών πρωτοχρονιάτικό μήνυμα του Πούτιν προς τους Αμερικανούς πολίτες (με υπόκρουση το τραγούδι των ABBA «Happy New Year») είναι μια από τις πιο φοβερές και ανησυχητικές στιγμές της αντιουτοπικής αυτής σειράς. Εμφανίζονται επίσης ο τίτλος Fake News, ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, το ανδροειδές Σοφία και ο ιδρυτής του Facebook Μαρκ Ζάκερμπεργκ.

Δείτε το βίντεο

Πηγή: www.newsit.gr