Τα «ξωτικά» από το Πλαίσιο μοίρασαν δώρα και σκόρπισαν παιδικά χαμόγελα


29-12-2017 14:31

Αυτές τις μέρες ο Άγιος Βασίλης έχει την τιμητική του. Και δικαίως. Με τη βοήθεια των μικρών του «ξωτικών» ομορφαίνει κάθε χρόνο τις γιορτές των Χριστουγέννων, φροντίζοντας για τα δώρα όλων μας.

Στο… Πλαίσιο των Χριστουγέννων, τα «ξωτικά» των καταστημάτων Πλαίσιο μας έδωσαν μια μικρή γεύση από την τελευταία τους μυστική αποστολή. Να μοιράσουν δώρα σε μαθητές, σκορπίζοντας χαμόγελα στους λιλιπούτειους φίλους μας.

Η αλήθεια είναι πως δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε διαφορετικά την προετοιμασία των βοηθών του… Άγιου Βασίλη. Υπό άκρα μυστικότητα, τα «ξωτικά» του Πλαισίου ετοιμάσαν δώρα για πολλούς μικρούς μας φίλους.

Φρόντισαν και φέτος να κάνουν τα πρόσωπα εκατοντάδων παιδιών να πλημμυρίσουν από χαρά. Αφού έστησαν στα «κρυφά» ένα μοναδικό γιορτινό σκηνικό σε πολλά σχολεία, στολίζοντας τις σχολικές αίθουσες με δέντρα και λαμπιόνια, φόρεσαν τα γιορτινά τους και έκαναν μια υπέροχη έκπληξη στα μικρά παιδιά, προσφέροντας τα δώρα τους.

Και σε αυτή την όμορφη ενέργεια μπορούμε να γίνουμε συμμέτοχοι όλοι. Γιατί με την αγορά των νέων χριστουγεννιάτικων ευχετήριων καρτών αξίας 1,99€ στα καταστήματα Πλαίσιο, το Πλαίσιο διπλασιάζει τα καθαρά έσοδα και τα προσφέρει για την ενίσχυση σχολείων της Μάνδρας και της Αττικής με σχολικά είδη και τεχνολογικό εξοπλισμό.

«Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε, ειδικά στους δύσκολους καιρούς που περνούν πολλοί συνάνθρωποί μας, είναι να καλύψουμε σχολικές ανάγκες και να προσφέρουμε δώρα και χαρά σε παιδιά και οικογένειες που βρίσκονται αντιμέτωπες με σοβαρά προβλήματα. Νιώθω συγκινημένος που η πρωτοβουλία ξεκίνησε εσωτερικά από τους ανθρώπους μας, από την ομάδα εθελοντών του Πλαισίου «Πλάι σου». Παράλληλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εθελοντές του Ινστιτούτου Prolepsis που βρέθηκαν για μία ακόμα φορά δίπλα μας. Φέτος, όπως και πέρυσι, στο άνοιγμα των σχολείων μοιράσαμε 5000 σχολικές τσάντες και τώρα τα Χριστούγεννα συνεχίζουμε με την ενίσχυση των σχολείων, δίνοντας προτεραιότητα σε σχολεία στην περιοχή της Μάνδρας, που δοκιμάζονται κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες», σημείωσε ο κ. Κωνσταντίνος Γεράρδος, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Πλαίσιο, που έδωσε το παρών σε σχολείο της Αθήνας και μίλησε για τη ζεστή πρωτοβουλία που διοργάνωσαν με το Ινστιτούτο Prolepsis.

Πηγή: www.newsit.gr