Με αυτούς τους καλλιτέχνες θα υποδεχτεί το νέο χρόνο ο Δήμος Αθηναίων – Που θα γίνει η τελετή


28-12-2017 18:07

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο Δήμος Αθηναίων θα υποδεχτεί τον νέο χρόνο με μια λαμπερή γιορτή, με γνωστούς καλλιτέχνες.

Φέτος η γιορτή θα γίνει στο Θησείο με καλλιτέχνες όπως η Μαρίζα Ρίζου, η Ευανθία Ρεμπούτσικα, και ο Πάνος Μουζουράκης.

Ένας εντυπωσιακός πολυέλαιος θα δεσπόζει πάνω στο τέλος του πεζόδρομου της Αποστόλου Παύλου, ενώ η σκηνή θα πλημμυρίσει με το φως των πολυάριθμων led οθονών που θα μεταφέρουν όλη την πόλη εκεί.

Την τελευταία ώρα του χρόνου που φεύγει, αναλαμβάνει να ντύσει με τις μοναδικές μουσικές της η Ευανθία Ρεμπούτσικα ενώ το 2018 η Αθήνα θα το υποδεχτεί με το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη και επί σκηνής το εκρηκτικό δίδυμο Μαρίζας Ρίζου και Πάνου Μουζουράκη.

Πρόκειται για μία ξεχωριστή παράσταση, αφού φέρει την υπογραφή των καταξιωμένων καλλιτεχνών Γιάννη Κακλέα, Μανώλη Παντελιδάκη και Φρόσως Λύτρα και θα παρουσιαστεί με φόντο την πάντα επιβλητική εικόνα της Ακρόπολης.

Νωρίτερα, όσους θα παρευρίσκονται εκεί θα έχουν «προθερμάνει» οι Batuca, οι Batala και οι Artventure που θα δώσουν με πνευστά και κρουστά το ρυθμό της βραδιάς, καθώς και οι Circus Dayz.

Πηγή: www.newsit.gr