Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Οι πρώτες καταθέσεις και τα στοιχεία για το σοβαρό τροχαίο


28-12-2017 12:35

Η εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» και η Ανθή Βούλγαρη αποκάλυψε τα πρώτα στοιχεία και τις καταθέσεις για το σοβαρό τροχαίο του Κωνσταντίνου Αγγελίδη.

Η αστυνομία έφτασε στο σημείο, στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος της οδού Ζεφύρου και η Ανθή έδειξε στο χάρτι πως κινήθηκε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης αλλά και ο οδηγός του λεωφορείου. Το λεωφορείο κινούνταν στη μεσαία λωρίδα, ενώ ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης στην αριστερή. Και οι δυο ήθελαν να πάνε στην οδό Καλύμνου για να βγουν προς Βάρη, ο οδηγός έκανε ένα τραγικό λάθος, έναν ελιγμό προς τα αριστερά και εκείνη τη στιγμή ερχόταν με τη μηχανή του και ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, ο οποίος δεν τα κατάφερε και είχε το ατύχημα.

Η δημοσιογράφος μάλιστα ανέφερε και τα ερωτήματα που υπάρχουν.

Με τι ταχύτητα κινούνταν και τα δύο οχήματα; Το δεύτερο ερώτημα είναι εάν οοδηγός του λεωφορείου άναψε φλας για να στρίψει και εάν τον είδε ο Κωνσταντίνος.

Και τρίτον, εάν υπήρξε αλκοόλ στο αίμα του Κωνσταντίνου αλλά και του οδηγού του λεωφορείου. Και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τη δειγματοληψία, στο αίμα κανενός από τους δύο δεν βρέθηκε αλκοόλ.

Πηγή: www.gossip-tv.gr