Ναύπλιο: Κυκλοφοριακό χάος μετά από τροχαίο – Εμπλοκή 4 οχημάτων στο κέντρο της πόλης.


27-12-2017 12:58

Τροχαίο ατύχημα με εμπλοκή τεσσάρων αυτοκίνητων προκλήθηκε το πρωί μέσα στην πόλη του Ναυπλίου όταν ένας ηλικιωμένος με αγροτικό αυτοκίνητο προσπάθησε να φύγει από το σημείο όπου είχε παρκάρει…

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην οδό Μπουμπουλίνας στο ύψος της παλιάς Νομαρχίας και του κρεοπωλείου Χαύτα. Ο ηλικιωμένος οδηγός του αγροτικού στην προσπάθειά του να βγεί από το σημείο όπου είχε παρκάρει για άγνωστο λόγο και με γκάζια μπήκε αντίθετα στον μονόδρομο της οδού Μπουμπουλίνας και εμβόλισε τρία αυτοκίνητα.

Χαρακτηριστικό του ατυχήματος είναι πως ο οδηγός του τελευταίου στην σειρά αυτοκινήτου που είδε το αγροτικό με τον ηλικιωμένο να κατευθύνεται πάνω του με φόρα έβαλε όπισθεν για να μην τον εμβολίσει και παραλίγο να πέσει σε περιπολικό της αστυνομίας που κατά τύχη βρισκόταν πίσω από αυτόν.

Στο σημείο προκλήθηκε μεγάλο μποτιλιάρισμα καθώς η οδός έχει κίνηση και λόγω και των ημερών. Απολογισμός του τροχαίου, που ευτυχώς δεν είχε τραυματισμούς, τέσσερα αυτοκίνητα με υλικές ζημιές και τον ηλικιωμένο μέχρι την ώρα που βρέθηκε η αστυνομία στο σημείο να μην έχει αντιληφθεί ακριβώς τι έχει συμβεί.

Πηγή: argolikeseidhseis.gr