Χανιά: Τραυματισμός αγρότη στα Σφακιά – Το ασθενοφόρο δεν μπορούσε να πλησιάσει.


27-12-2017 12:46

Μια λάθος κίνηση είχε σαν αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μην είναι καν σε θέση να μετακινηθεί μόνος του καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έχει υποστεί πιθανόν με κάταγμα στο πόδι του σε δυο σημεία. Λόγω της ορεινής ωστόσο τοποθεσίας του ελαιώνα, το ασθενοφόρο δεν έχει τη δυνατότητα μετάβασης στο σημείο…

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη το πρωί, όταν ένας 60χρονος κάτοικος Σκαλωτής στα Σφακιά, είχε πάει στο χωράφι του με ελιές που βρίσκεται σε ορεινό σημείο.

Μια λάθος κίνηση είχε σαν αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μην είναι καν σε θέση να μετακινηθεί μόνος του καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έχει υποστεί πιθανόν με κάταγμα στο πόδι του σε δυο σημεία.

Λόγω της ορεινής ωστόσο τοποθεσίας του ελαιώνα, το ασθενοφόρο δεν έχει τη δυνατότητα μετάβασης στο σημείο που βρίσκεται ο άνθρωπος.

Έτσι, κλήθηκε να επέμβει το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Ανώπολης, οι διασώστες του οποίου μεταβαίνουν στο σημείο προκειμένου να πάρουν σε φορείο τον τραυματία και να τον μεταφέρουν κρατώντας το φορείο στα χέρια και διανύοντας με πεζοπορία με απόσταση τουλάχιστον 1 χιλιομέτρου προκειμένου να φτάσουν σε σημείο στο οποίο να έχει πρόσβαση το ασθενοφόρο για να παραλάβει τον τραυματία.

Πηγή: flashnews.gr