Σκότωσε τον γιο, την κόρη και την πρώην γυναίκα του – Οι τελευταίες στιγμές


27-12-2017 11:00

Ο Anthony Ross είχε ανεβάσει ένα βίντεο με τον γιο να τραγουδούν μαζί τα Χριστούγεννα. Μετά από 90 λεπτά σκότωνε τον γιο του, την κόρη του και την πρώην γυναίκα του.

Ο Anthony Ross, διάσημος vegan chef και συγγραφέας, υπέφερε από κατάθλιψη. Τον συνέλαβαν οι αρχές για τον φόνο του γιου του, της κόρης του και της πρώην γυναίκας του τα Χριστούγεννα.

Μάρτυρες δήλωσαν στις αρχές πως τον είδαν να πυροβολεί την εν διαστάσει σύζυγό του Iris Ross ενώ προσπαθούσε να ξεφύγει. Όταν τον ρώτησαν αν η Iris είναι καλά τους είπε «όχι» και έστρεψε το όπλο προς το μέρος τους. Μετά μπήκε στο διαμέρισμα. Στιγμές αργότερα οι μάρτυρες άκουσαν 2 με 3 πυροβολισμούς.

Τα ανατριχιαστικά μηνύματα

Ήταν το απόγευμα των Χριστουγέννων που ο Anthony Ross ανέβασε ένα βίντεο να τραγουδά με τον 11χρονο γιο του Nigel το «Santa Claus is Coming to Town». Μετά από 90 λεπτά είχε σκοτώσει τα παιδιά του και την πρώην γυναίκα του.

Έστειλε μήνυμα στην αδερφή της Iris, Mary Wogas. «Μόλις σκότωσα την Iris και τα παιδιά. Με όπλο». Ήξερα ότι δεν ήταν καλά. Ήξερα ότι είχε μια πολύ σκοτεινή πλευρά. Δεν ήξερα ότι ήταν τόσο σκοτεινή».

Πηγή: Dailymail