Σκότωσε τους γονείς της κοπέλας του όταν έμαθαν πως είναι νεοναζί


27-12-2017 10:17

Ο έφηβος σύντροφος της κόρης τους ήταν αυτός που τους σκότωσε. Είχαν μάθει ότι είχε νεοναζιστικές απόψεις και την πίεζαν να τον χωρίσει.

Οι αρχές ανακοίνωσαν πως ο 48χρονος Scott Fricker και η σύζυγός του Buckley Kuhn-Fricker πυροβολήθηκαν από τον 17χρονο στο σπίτι τους στο Reston.

Ο έφηβος μετά το διπλό φονικό προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και παρέμεινε υπό την επίβλεψη αστυνομικών.

Ο ύποπτος μπήκε στο σπίτι της οικογένειας όπου βρίσκονταν και άλλοι τέσσερις συγγενείς τους. Τα θύματα είχαν μάθει πρόσφατα πως ο δράστης ήταν νεοναζί και πίεζαν την κόρη τους να τον χωρίσει.

«Η κόρη μου και ο σύζυγός της ανακάλυψαν πολλά νεοναζιστικά στοιχεία και της απαγόρευσαν να τον ξαναδεί», δήλωσε η Janet Kuhn.

Έμαθαν ότι είναι νεοναζί

Είχαν ανακαλύψει έναν λογαριασμό στο Twitter που πίστευαν ότι συνδέεται με τον 17χρονο φίλο της κόρης τους. Υπήρχαν retweet για τον Χίτλερ και καλέσματα για «λευκή επανάσταση». Έκανε παράλληλα αντισημιτικά και ομοφοβικά σχόλια.

Η μητέρα της 16χρονης είχε καλέσει τον διευθυντή του σχολείου για τον συγκεκριμένο λογαριασμό στα social media. «Θα ένιωθα λίγο άσχημα να τον αναφέρω αν ήταν ένας φυσιολογικός έφηβος. Αλλά είναι τέρας και δεν λυπάμαι τέτοιους ανθρώπους. Έκανε αυτές τις επιλογές. Εξαπλώνει το μίσος» έγραφε η μητέρα της 16χρονης στο email στον διευθυντή του σχολείου.

Η κόρη τους ήταν τόσο αναστατωμένη που έπρεπε να σταματήσει να τον βλέπει που αρνιόταν να φάει. Ωστόσο όλη η οικογένειά της συμφωνούσε, με τη 16χρονη να συμφωνεί να τερματίσει τη σχέση της.

Οι γονείς της ανακάλυψαν τον 17χρονο τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής στο δωμάτιο της κόρης τους. Ακολούθησε καβγάς με τον Fricker να του λέει να φύγει και να μη γυρίσει ποτέ. Ο δράστης πυροβόλησε τους γονείς της κοπέλας του και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Πηγή: People