Αντετοκούνμπο: Έτοιμος για το WWE. Το "παρατσούκλι" που θα είχε…


26-12-2017 10:07

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκε στο Σικάγο, μαζί με την οικογένειά του και την σύντροφό του, για να παρακολουθήσει από κοντά το RAW του WWE.

Μια.. γρήγορη βόλτα στο Σικάγο έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά έναν αγώνα Raw του WWE.

«Ήθελα να δω το Raw. Ήθελε και η οικογένειά μου να το δούμε. Είχα την ευκαιρία και τους έφερα εδώ, στο Σικάγο. Αύριο παίζουμε με τους Μπουλς, οπότε μετά το σόου θα γυρίσω σπίτι να ξεκουραστώ. Συνδύασα τη δουλειά μου με ευχαρίστηση με αυτό το ταξίδι», ανέφερε αρχικά ο Αντετοκούνμπο.

Όσον αφορά την.. επαφή που έχει με τον «κόσμο» του WWE: «Είμαι μεγάλος φαν. Βλέπω WWE από μικρό παιδί. Είχα την ευκαιρία να έρθω να τους δω και θεωρώ ότι θα διασκεδάσω απόψε».

Για το χαρακτήρα που θα είχε εάν ήταν στο WWE: «Εάν ήμουν επαγγελματίας παλαιστής θα ήμουν ο Greek Freak. Δεν ξέρω πώς θα ήμουν στο ρινγκ. Δεν μπορώ να με φανταστώ. Μου αρέσει η τελειωτική κίνηση του Τζον Σίνα. Θα τη συνδύαζα με κάτι, αλλά δεν ξέρω».

Για τον Τζον Σίνα: «Εν είχα την ευκαιρία να γνωρίσω από κοντά τον Τζον Σίνα θα ήταν ένα όνειρο που θα γινόταν πραγματικότητα για εμένα και την οικογένειά μου. Είμαστε όλοι φαν του».

Για τις χριστουγεννιάτικες παραδόσεις στην Ελλάδα: «Η σημαντικότερη χριστουγεννιάτικη παράδοση στην Ελλάδα είναι πως τραγουδάμε τα κάλαντα. Ανήμερα των Χριστουγέννων τρώμε μελομακάρονα και κουραμπιέδες. Δεν θέλω να τραγουδήσω τα κάλαντα, είμαι καλά έτσι, ευχαριστώ!».

Πηγή: www.newsit.gr