Συγκλονίζει το δράμα του Εμπουε: «Θέλω να αυτοκτονήσω.»


24-12-2017 19:05

Πριν από δύο μήνες, έγινε γνωστό ότι ότι πάσχει από HIV. Ο πρώην άσος της Άρσεναλ, Εμάνουελ Έμπουε σε συνέντευξή του στην “Daily Mirror” τονίζει ότι είναι σε κακή κατάσταση, ζητά βοήθεια και παραδέχεται ότι σκέφτεται ν" αυτοκτονήσει!

Δεν είναι μόνο η ασθένειά του, αν και μπροστά σε αυτή όλα τα υπόλοιπα μοιάζουν ασήμαντα. Ο 34χρονος με σπουδαία καριέρα σε Αγγλία και Τουρκία είναι άστεγος, χώρισε και κρύβεται από την αστυνομία και τους κλητήρες.

Παρακαλάει να του δώσουν δουλειά και αποκαλύπτει ότι συχνά σκέπτεται την αυτοκτονία. «Μόνο ο Θεός μπορεί να με βοηθήσει. Μόνο Εκείνος μπορεί να βοηθήσει να φύγουν αυτές οι σκέψεις από τον μυαλό μου», είπε και πρόσθεσε: «Υπάρχουν ημέρες που δεν θέλω να σηκωθώ. Θέλω να αυτοκτονήσω. Το έχω σκεφτεί σοβαρά. Μετά από όσα έχω ζήσει, σκέφτομαι τι είχα και λέω στον εαυτό μου ‘’είσαι αφελής. Γιατί δεν σκεφτόσουν καλύτερα;’"».

Το ποδόσφαιρο μόνο τον πληγώνει τώρα: «Βλέπω στην τηλεόραση παλιούς συμπαίκτες μου. Τους βλέπω χαρούμενους και χαίρομαι με αυτό, αλλά είναι πολύ σκληρό για εμένα να το βλέπω αυτό, στην κατάσταση που είμαι».

Πηγή: www.newsit.gr