Ηράκλειο: Έβαλε κράνος, πήρε όπλο και λήστεψε την επιχείρηση που δούλευε.


24-12-2017 18:31

Σε χρόνο ρεκόρ εξιχνίασαν τη ληστεία σε πάρκινγκ οι αστυνομικοί στο Ηράκλειο. Όχι απλά κατάφεραν να φτάσουν στον δράστη, αλλά και να αποσπάσουν την ομολογία του.

Πριν καλά καλά «στεγνώσει το μελάνι» της είδησης για τη ληστεία τα ξημερώματα σε πάρκινγκ στο κέντρο του Ηρακλείου, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας κατάφεραν όχι απλά να φτάσουν στον δράστη, αλλά και να αποσπάσουν την ομολογία του. 

«Έχω πολλά χρέη»

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ένας 36χρονος Έλληνας, υπάλληλος του συγκεκριμένου πάρκινγκ ήταν αυτός που, φορώντας κράνος και με την απειλή όπλου, πήρε τις εισπράξεις, ωστόσο δεν κατάφερε να…χαρεί πολύ.

Οι έρευνες των αστυνομικών έδειξαν τον συγκεκριμένο άνδρα, ο οποίος φέρεται να απέδωσε την πράξη του στην απελπισία, καθώς – όπως είπε – έχει πολλά χρέη. Μάλιστα φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς ότι τη λεία του την έδωσε ήδη στους τοκογλύφους στους οποίους χρωστά.

Τα χρήματα δεν βρέθηκαν στην κατοχή του, εντοπίστηκε ωστόσο το κράνος, ενώ ο ίδιος είπε ότι το όπλο και τα ρούχα που φορούσε στη διάρκεια της ληστείας τα πέταξε στη θάλασσα.

πηγή: cretalive

Πηγή: www.newsit.gr