Ηράκλειο: Παραμονή Χριστούγεννων χωρίς νερό. Έξαλλοι οι επιχειρηματίες


24-12-2017 15:36

Παραμονή Χριστουγέννων και ένα μεγάλο μέρος του κέντρου του Ηρακλείου έχει μείνει χωρίς… νερό.

Τα προβλήματα τεράστια, ειδικά για τους επιχειρηματίες καταστημάτων επισιτισμού και εστίασης που αυτές τις ημέρες καλούνται να εξυπηρετήσουν εκατοντάδες καταναλωτές.

Όπως καταγγέλλουν στο cretapost οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή των Δερμιτζήδικων στο Ηράκλειο από χθες δεν υπάρχει νερό.

«Από χθες στις 12.30 το μεσημέρι δεν έχουμε νερό. Συνεχώς βρισκόμαστε στα τηλέφωνα με την ΔΕΥΑΗ και πιέζουμε για να λυθεί το όποιο πρόβλημα έχει δημιουργηθεί ωστόσο δεν βλέπουμε φως», επεσήμανε επιχειρηματίας στο cretapost ενώ παράλληλα, εμφανώς εκνευρισμένος, τόνισε πως η έλλειψη νερού τις εορταστικές ημέρες είναι καταστροφική για τους ίδιους.

«Βρισκόμαστε εν μέσω γιορτών και καλούμαστε ν’ αντιμετωπίσουμε αυτό το τεράστιο πρόβλημα. Δεν γίνεται παραμονή Χριστουγέννων – που η δουλειά μας βρίσκεται στο ζενίθ – να μην έχουμε νερό στα καταστήματά μας. Είναι καταστροφικό», υπογράμμισε σχετικά.

Οι ιδιώτες κάνουν την δουλειά του… δήμου

Είναι γνωστό πως το Ηράκλειο είχε ανέκαθεν πρόβλημα υδροδότησης ωστόσο αυτό που συμβαίνει τον τελευταίο καιρό είναι πρωτοφανές. Η έλλειψη νερού, ειδικά στο κέντρο, δεν είναι μεμονωμένο φαινόμενο αλλά σχεδόν καθημερινό με τους επιχειρηματίες αλλά και τους κατοίκους της περιοχής να πληρώνουν ιδιώτες για να τους φέρουν νερό.

«Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Κάθε τόσο βυτιοφόρα πηγαινοέρχονται για να μεταφέρουν νερό είτε σε επιχειρήσεις, είτε σε οικίες», τόνισε σχετικά ο επιχειρηματίας στο cretapost.

Πηγή: cretapost