ΟΦΗ: Σε οικονομικό αδιέξοδο οι παίκτες. "Η υπομονή μας εξαντλήθηκε"


23-12-2017 21:26

Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ δημοσιοποίησαν το τεράστιο οικονομικό πρόβλημα στο οποίο βρίσκονται, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως κάποιοι έχουν πρόβλημα ακόμα και στο να καλύψουν τα έξοδα του ταξιδιού τους για τις διακοπές των Χριστουγέννων και τονίζοντας πως ο κάθε ένας τους θα ακολουθήσει τον δρόμο του.

Οι παίκτες του ΟΦΗ αναφέρθηκαν στην ασυνέπεια που έχουν δείξει οι διοικούντες στις υποσχέσεις που τους έδωσαν, τόνισαν πως η υπομονή τους εξαντλήθηκε, αλλά ευχήθηκαν “… έστω και καθυστερημένα, οι δεσμεύσεις” που έλαβαν να γίνουν πράξη.

Η ανακοίνωση των παικτών του ΟΦΗ

“Τηρήσαμε την υπόσχεση μας, στην τεχνική ηγεσία, ως επαγγελματίες, αλλά και ως ποδοσφαιριστές μιας μεγάλης ομάδας, όπως ο ΟΦΗ, να μείνουμε ενωμένοι και να κάνουμε ότι καλύτερο για την ομάδα, μέχρι τη διακοπή των Χριστουγέννων.

Δεν δημοσιοποιήσαμε τα οικονομικά προβλήματα και τις καθυστερήσεις που υπήρχαν, αλλά και τις υποσχέσεις δίχως αντίκρισμα των μετόχων και της διοίκησης, ότι το ποδοσφαιρικό τμήμα θα καλυφθεί έγκαιρα.

Τελικά, η διακοπή ήρθε και οι υποσχέσεις έμειναν στα λόγια.

Είναι χαρακτηριστικό ότι παίκτες, που ήθελαν να αναχωρήσουν για τις περιοχές τους, προκειμένου να κάνουν Χριστούγεννα, με τους δικούς τους ανθρώπους, είχαν πρόβλημα, ακόμη και για τα έξοδα του ταξιδιού.

Στο ποδοσφαιρικό τμήμα, η διοίκηση και οι μέτοχοι οφείλουν 2 και 3 μήνες, ενώ για κάποιους παίκτες, που είναι από πέρσι στην ομάδα, υπάρχουν ακόμη οφειλές από την προηγούμενη περίοδο.

Η πρόσφατη επιστολή-ανακοίνωση του προπονητή μας και το τελεσίγραφο, προς την διοίκηση για την τακτοποίηση των προβλημάτων που υπάρχουν, ανέδειξε το πρόβλημα και μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους.

Θέλουμε με την παρούσα επιστολή να ενημερώσουμε το φίλαθλο κόσμο της ομάδας, ότι η υπομονή μας εξαντλήθηκε και πλέον κάθε παίκτης, θα ακολουθήσει το δρόμο του.

Κάθε παίκτης, θα πράξει όπως νομίζει ο ίδιος καλύτερα, κοιτάζοντας το συμφέρον του και το καλό της οικογένειας του.

Μακάρι έστω και καθυστερημένα, οι δεσμεύσεις που λάβαμε από τους μετόχους και τη διοίκηση, να γίνουν πράξη, ώστε να μπορέσουμε όλοι μαζί, να συνεχίσουμε με την ίδια όρεξη, για να πετύχουμε το στόχο που έχουμε θέσει.

Καλά Χριστούγεννα στον κόσμο της ομάδας και μακάρι ο ΟΦΗ, ως μεγάλη ομάδα που είναι να βρει το δρόμο του και την ηρεμία του.

Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ”.

Πηγή: www.newsit.gr