Συναγερμός στο Λονδίνο: Πυρκαγιά ξέσπασε σε μεγάλο ζωολογικό


23-12-2017 16:49

Υπό έλεγχο έθεσαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις τη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα (23.12.2017) σε καφετέρια και κατάστημα δώρων στον Ζωολογικό Κήπο του Λονδίνου. Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί ζώων.

Η πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 08:00 το πρωί ώρα Ελλάδας, ανακοίνωσε η πυροσβεστική υπηρεσία του Λονδίνου (LFB), κοντά στο σημείο όπου οι επισκέπτες μπορούν να ταΐσουν τα ζώα.

«Η πυρκαγιά στο @zsllondonzoo είναι τώρα υπό έλεγχο», ανέφερε η LFB στο Twitter, προσθέτοντας ότι οι πυροσβεστικές δυνάμεις θα παραμείνουν στο σημείο όλο το πρωί για να κατασβήσουν πλήρως τη φωτιά, που προκάλεσε ζημιές στην καφετέρια και το κατάστημα.

Δέκα πυροσβεστικά οχήματα εστάλησαν στον ζωολογικό κήπο, που βρίσκεται στο Ρίτζεντ Παρκ στο κεντρικό Λονδίνο. Η πυροσβεστική είχε ανακοινώσει νωρίτερα ότι περίπου τα τρία τέταρτα του Adventure Café και ενός καταστήματος δώρων είχαν πιάσει φωτιά. Τα αίτια της πυρκαγιάς δεν είναι ακόμα γνωστά.

«Ο Ζωολογικός Κήπος του Λονδίνου αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή ένα συμβάν. Θα σας ενημερώσουμε όσο γρήγορα μας επιτρέπουν οι συνθήκες», ανέφεραν νωρίτερα οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου σε ανάρτηση στο Twitter.

Στον ζωολογικό κήπο φιλοξενούνται 20.166 ζώα.

Δείτε τις εικόνες

Πηγή: www.newsit.gr