Ποια λέει: «Δεν βλέπω τον λόγο να αφήσω τη δουλειά μου και να γίνω επαγγελματίας μαμά-νοικοκυρά»


23-12-2017 13:20

Πρωταγωνιστεί σε αγαπημένη σειρά της ελληνικής τηλεόρασης και όπως αποκαλύπτει θέλει να συνδυάζει την προσωπική της ευτυχία με την επαγγελματική δημιουργία.

 

Ο λόγος για την Αθηνά Οικονομάκου η οποία είναι αποφασισμένη, μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού να συνεχίσει τις επιτυχίες της σε επαγγελματικό επίπεδο.

Σε έχουμε δει σε πολλές επιτυχημένες σειρές. Πόσο αγαπάς την τηλεόραση;

Όντως, ήμουν πολύ τυχερή γιατί συμμετείχα σε πολύ ωραίες δου¬λειές. Την αγαπώ πολύ την τηλεόραση και αυτό φαίνεται από τις επιλογές μου, αλλά νομίζω ότι με αγαπάει και αυτή. Νομίζω ότι ται¬ριάζω πολύ με την τηλεόραση. Τηλεοπτικά έχω αποδεχθεί περισσότερες προτάσεις από ό,τι θεατρικά, γιατί γνώμη μου είναι ότι δεν συνδυάζονται τα πάντα. Για να συνδυάσεις θέατρο και τηλεόραση πρέπει να βάλεις στην άκρη εντελώς την προσωπική σου ζωή που για μένα είναι πιο σημαντική. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που ασχολούνται μόνο με την καριέρα τους.

Θα φανταζόσουν τον εαυτό σου μακριά από την υποκριτική;

Από τη στιγμή που η δουλειά δεν με έχει απορρίψει, δεν βρίσκω λόγω να απέχω. Αυτό αγαπώ να κάνω. Δεν θεωρώ ότι είναι σωστό μια γυναίκα στη σύγχρονη εποχή να αφήνει τη δουλειά της γιατί έκανε παιδί. Δεν βλέπω τον λόγο να αφήσω τη δουλειά μου και να γίνω επαγγελματίας μαμά-νοικοκυρά.

Πηγή: My TV

Ποια λέει: «Δεν βλέπω τον λόγο να αφήσω τη δουλειά μου και να γίνω επαγγελματίας μαμά-νοικοκυρά»