Έλληνας Άγιος Βασίλης στην Κίνα!


22-12-2017 22:16

Ο πιο γλυκός Αϊ-Βασίλης της Κίνας είναι Ελληνας, διάσημος και αγαπά τα παιδιά!

Ο Μιχάλης Μανιάτης, που εδώ και καιρό ζει και εργάζεται στη μακρινή χώρα, επισκέφθηκε, όπως αναφέρει η espresso, νοσοκομείο όπου φιλοξενούνται Κινεζάκια με κινητικά προβλήματα και τους προσέφερε δώρα, μαζί με φιλιά και αγκαλιές.

Ντυμένος με την κατακόκκινη παραδοσιακή στολή, σκούφο και μαύρες μπότες, ο γκριζομάλλης σεφ φόρεσε το καλύτερο χαμόγελό του και «εισέβαλε» στην παιδιατρική κλινική, χαρίζοντας στα πιτσιρίκια απέραντη χαρά!

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στoν προσωπικό λογαριασμό του στο facebook πόζαρε συγκινημένος και συνάμα ευτυχισμένος στο πλευρό μικρών παιδιών με ειδικές ανάγκες, που παρέλαβαν με τη σειρά τους χριστουγεννιάτικους μποναμάδες. «Κερδίζεις δύναμη όταν είσαι ευγνώμων για ό,τι έχεις και δεν γκρινιάζεις για αυτά που νομίζεις ότι σου λείπουν. Κι ακόμα πιο πολύ όταν μοιράζεσαι. Κάθε πρωί, λέω ένα μεγάλο “ευχαριστώ” για την υπέροχη οικογένειά μου, για τους φίλους που αγαπώ, γιατί ακόμα μπορώ να δημιουργώ και να μοιράζομαι ό,τι έχω με αυτούς που δεν έχουν…» έγραψε ο ηθοποιός.

Έλληνας Άγιος Βασίλης στην Κίνα!

Έλληνας Άγιος Βασίλης στην Κίνα!

Πηγή: www.gossip-tv.gr