ΑΕΚ: Νέα βαριά "καμπάνα" σε Χιμένεθ.


22-12-2017 15:25

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ αποφάσισε τον αποκλεισμό του Μανόλο Χιμένεθ από τους πάγκους για ακόμα 30 μέρες. Ο Ισπανός τεχνικός πλήρωσε ακριβά την άσεμνη χειρονομία του στον κόσμο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Η αρμόδια επιτροπή πρόσθεσε ακόμα 30 μέρες στην τιμωρία του Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος είχε εκτίσει τις 15 μέρες που του είχαν αρχικά επιβληθεί. Αυτό σημαίνει ότι η ΑΕΚ δεν θα έχει τον προπονητή της στον πάγκο στα τέσσερα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν απέναντι σε Παναιτωλικό (Πρωτάθλημα και επαναληπτικός Κυπέλλου), ΠΑΣ (εντός) και Λάρισα (εκτός).

Η απόφαση

«Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας δίκασε την έφεση του υπεύθυνου άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων κατά της υπ’ αριθ. 309/2017 απόφασης του ΠΜΠΟ της Super League και κατά του προπονητής της ΑΕΚ Μανόλο Χιμένεθ και έλαβε την εξής απόφαση.

Δέχτηκε τυπικά και κατ’ ουσίαν την έφεση. Εξαφάνισε την εκκαλουμένη απόφαση στο σύνολό της, κατά το κεφάλαιο αυτής που αναφέρεται στον εφεσίβλητο προπονητή της ΠΑΕ ΑΕΚ, Χιμένεθ Μανόλο. Επέβαλε στον εφεσίβλητο Μανόλο Χιμένεθ σωρευτικά χρηματική ποινή ύψους δέκα χιλιάδων ευρώ (10.000) και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για σαράντα πέντε (45) ημέρες».

Πηγή: www.newsit.gr