Αραούχο: "Καμία επαφή με Λας Πάλμας, μόνο ΑΕΚ"


22-12-2017 10:48

Ο Σέρχιο Αραούχο φρόντισε να καταστήσει σαφές για ακόμα μία φορά ότι είναι ευτυχισμένος στην ΑΕΚ, διαψεύδοντας όλα τα σενάρια που τον θέλουν να επιστρέφει άμεσα στη Λας Πάλμας. “Δεν έχω δεχθεί κανένα τηλεφώνημα από τη Λας Πάλμας”, τόνισε.

Ο επιθετικός της ΑΕΚ, ο οποίος βρίσκεται στην Ισπανία για τις διακοπές των Χριστουγέννων, μίλησε σε δημοσιογράφο του «canariasenhora.com«, ξεκαθαρίζοντας ότι στο μυαλό του υπάρχει μόνο η Ένωση.

-Πώς είναι το δεύτερο πέρασμά σου στην Ελλάδα;

«Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ ευτυχισμένος. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί πετυχαίνω γκολ και γιατί διεκδικούμε όλους τους στόχους τίτλους».

-Επιλέγεις τα Κανάρια για να κάνεις τις διακοπές σου…

«Ναι, είναι πάντα ωραίο να επιστρέφω. Το θεωρώ σαν να είμαι στην Αργεντινή, στο σπίτι μου, γιατι έχω την οικογένειά μου εδώ, το κοριτσάκι μου. Κάθε φορά επιστρέφω με περισσότερη επιθυμία».

-Γράφτηκε ότι έχεις μιλήσει με τη Λας Πάλμας για να επιστρέψεις τον Γενάρη;

«Ναι, το έχω δει. Πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι γιατί αυτά είναι πράγματα που μπορούν να συμβούν αλλά είναι φημολογία. Προς το παρών τίποτα από αυτά δεν είναι αληθινό και δεν έχω δεχθεί κανένα τηλεφώνημα από τη Λας Πάλμας. Συνεχίζω να σκέφτομαι μόνο την ΑΕΚ και τίποτα άλλο».

-Πώς βλέπεις την πορεία της Λας Πάλμας;

«Η αλήθεια είναι ότι με κάνει λίγο λυπημένο. Δεν είναι καλή η κατάσταση για το σύλλογο που του πήρε τόσα χρόνια να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία. Ελπίζω ότι θα κάνουν έναν καλύτερο δεύτερο γύρο και θα πάρει μπροστά η ομάδα».

-Ένα μήνυμα για τους φίλους της Λας Πάλμας;

«Να παραμείνουν ψύχραιμοι και να θυμούνται όλα τα άσχημα χρόνια που έχουμε περάσει στη δεύτερη κατηγορία, ώστε να απολαύσουν όλα τα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος».

Πηγή: www.newsit.gr