Αν αυτή η είδηση επιβεβαιωθεί, θα είναι η μεγαλύτερη ανατροπή στον γάμο Χάρι-Μέγκαν Μαρκλ (ΦΩΤΟ)


18-12-2017 12:44

Μέχρι στιγμής, ο αρραβώνας του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ κάθε άλλο παρά παραδοσιακός ήταν.

Κι αν επιβεβαιωθούν οι τελευταίες φήμες, τότε ούτε και το νυφικό της Μέγκαν θα είναι μια παραδοσιακή επιλογή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Jerusalem Post, ο ισραηλινός οίκος μόδας Inbal Dror με τα αποκαλυπτικά νυφικά έχει λάβει πρόσκληση από τη βασιλική οικογένεια για να σχεδιάσει ένα πιθανό γαμήλιο φόρεμα.

Τα σέξι σχέδια του Inbal Dror είναι πολύ μακριά από τα συμβατικά φορέματα των βασιλικών γάμων. Ο οίκος μόδας με έδρα το Τελ Αβίβ, είναι γνωστός στους κύκλους της μόδας για τα τολμηρά και αισθησιακά χειροποίητα ρούχα του – μερικά από αυτά μάλιστα έχουν τόσο χαμηλή λαιμόκοψη που φτάνει μέχρι τη μέση της νύφης.

Ο οίκος είναι επίσης, γνωστός στους διάσημους του κόσμου. Πέρυσι, η Μπιγιονσέ, φόρεσε ένα κομμάτι από τη συλλογή του για τα βραβεία Grammy 2016.

Ερωτηθείς σε συνέντευξή της πέρυσι από το περιοδικό Elle, για το τι κάνει τα φορέματά της μοναδικά, η κυρία Dror απάντησε: «Νομίζω πως είναι το τολμηρό στιλ. Μου αρέσει η αίσθηση να βλέπω το πρόσωπο της νύφης όταν φορά το πιο ιδιαίτερο φόρεμα της ζωής της. Είναι τιμή και συγκίνηση να σχεδιάζουμε μαζί ένα τόσο σημαντικό φόρεμα».

Όλα τα ρούχα της Dror είναι μοναδικά και χειροποίητα, με βάση 30 διαφορετικές μετρήσεις και πωλούνται μεταξύ 6.000 και 9.000 λιρών στην μπουτίκ Morgan-Davies Bridal, μόνο κατόπιν ραντεβού.

iefimerida