Μέγκαν Μαρκλ Vs Κέιτ Μίντλετον: Όλη η αλήθεια για την προτίμηση της βασίλισσας Ελισάβετ


17-12-2017 17:40

Οργιάζουν οι φήμες που θέλουν την βασίλισσα Ελισάβετ να δείχνει μια ιδιαίτερη συμπάθεια στην μνηστή του πρίγκιπα Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ.

Όλα άρχισαν όταν το Παλάτι του Κένσινγκτον ανακοίνωσε πως η Αμερικανίδα ηθοποιός θα περάσει τις ημέρες των Χριστουγέννων με την βασίλισσα Ελισάβετ και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Αυτό δεν έχει ξαναγίνει και -όπως λένε όσοι γνωρίζουν όσα συμβαίνουν στον βασιλικό οίκο- σπάει το πρωτόκολλο.

Η βασίλισσα Ελισάβετ και η οικογένειά της συνήθως περνούν τις γιορτινές ημέρες στο κτήμα της στο Σάντρινγκχαμ στην ανατολική Αγγλία. Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε ότι η ίδια και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας θα παρακολουθήσουν τη λειτουργία στην τοπική εκκλησία την ημέρα των Χριστουγέννων.

Η παράδοση προβλέπει ότι οι σύντροφοι των μελών της βασιλικής οικογένειας πρέπει να περιμένουν μέχρι να παντρευτούν προκειμένου να προσκληθούν. Όμως, η Μαρκλ θα βρεθεί μαζί με τον μεγαλύτερο αδελφό του Χάρι, τον Ουίλιαμ και τη σύζυγό του Κέιτ, όπως ανακοίνωσε το Παλάτι του Κένσινγκτον.

«Μπορείτε να περιμένετε ότι θα δείτε τον Δούκα και την Δούκισσα του Κέμπριτζ, τον πρίγκιπα Χάρι και την κα Μαρκλ στο Σάντρινγκχαμ την ημέρα των Χριστουγέννων», δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος.

 

Ποια είναι η αλήθεια;

Τον περασμένο μήνα, ο Χάρι, εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ και πέμπτος στη σειρά διαδοχής του θρόνου, και η Μαρκλ, που έγινε γνωστή κυρίως από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην αμερικανική τηλεοπτική σειρά «Suits», ανακοίνωσαν τους αρραβώνες τους, με τον γάμο τους να πραγματοποιείται στον Πύργο του Ουίνδσορ τον ερχόμενο Μάιο.

Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι κάτι τέτοιο είναι πρωτόγνωρο και πως η Κέιτ δεν είχε προσκληθεί στο Σάντρινγκχαμ, μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα της με τον Ουίλιαμ το 2010. Ωστόσο, τότε δεν είχε παρευρεθεί ούτε ο ίδιος ο Ουίλιαμ καθώς εργαζόταν στην Ουαλία ως πιλότος ελικοπτέρου για έκτακτα περιστατικά.

Πηγή του Παλατιού τονίζει πως δεν τίθεται θέμα συμπάθειας ή προτίμησης της βασίλισσας Ελισάβετ στη Μέγκαν Μαρκλ. Η πρόσκληση έχει να κάνει αποκλειστικά με την διαδικασία… εκμοντερνισμού, στην οποία βρίσκεται το Παλάτι.

Πηγή: Daily Star