Χριστούγεννα 2017: Προσοχή στην αγορά τροφίμων – Τι συνιστά ο ΕΦΕΤ


16-12-2017 15:01

Γνωρίζατε ότι το νωπό κρέας πρέπει πάντα να διατίθεται υπό ψύξη μεταξύ +2ºC και +5ºC, ενώ το κατεψυγμένο σε θερμοκρασία –18ºC ή χαμηλότερη; Το κρέας δεν πρέπει ποτέ να διατίθεται σε ανοιχτούς μη ψυχόμενους χώρους.

Γνωρίζατε, επίσης, ότι οι συσκευασμένες νωπές ή κατεψυγμένες γαλοπούλες πρέπει να φέρουν τη σήμανση καταλληλότητας της χώρας προέλευσης και την ημερομηνία ανάλωσης; (τοποθετημένη επάνω ή κάτω από τη συσκευασία ή το περιτύλιγμα, κατά τρόπο ευανάγνωστο)

Δείτε τι πρέπει να ξέρετε για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι στο Iatropedia.gr

Πηγή: www.newsit.gr