Ματιάμπα: «∆εν νοµίζω ότι θα κάνω έναν γάµο όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, ανοιχτό στα media»


14-12-2017 3:38

Ο Ησαϊας Ματιάμπα ο οποίος πρόκειται σύντομα να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του με τη Βασιλική Καλανιώτη δεν επιθυµεί να ακολουθήσει την προσφιλή τάση των επωνύµων να αναρτούν στα social media φωτογραφίες από τον γάμο τους. 

«∆εν νοµίζω ότι θα κάνω έναν γάµο, όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, ανοιχτό στα media. Είναι ωραίο να χαίρονται οι άλλοι µε τη χαρά σου, αλλά αυτό αφορά τους κοντινούς σου ανθρώπους. Όπως συνηθίζω µέχρι τώρα και δεν δείχνω την προσωπική µου ζωή προς τα έξω, έτσι θα πράξω και σε αυτό. Αν πάρω αυτό τον δρόµο, σηµαίνει ότι θα πρέπει να αλλάξω πάρα πολλά πράγµατα µέσα µου και αν συµβεί αυτό, θα πρέπει να πιεστώ και δεν θέλω να δω αυτόν τον Ησαΐα», θα πει στη real.

Ο Ησαΐας, λοιπόν, κρατά την προσωπική του ζωή µακριά από τα φώτα, αλλά ο ίδιος είναι πιο κοντά από ποτέ στην ιδέα να γίνει πατέρας. «Νιώθω έτοιµος να δηµιουργήσω οικογένεια εδώ και πάρα πολύ καιρό! Θέλω σύντοµα να κάνω παιδί, αν και το θέµα δεν είναι µόνο να κάνεις παιδιά, αλλά να µπορείς να τα µεγαλώσεις σωστά. Καθώς περνούν τα χρόνια ανακαλύπτεις ότι πρέπει να αγαπήσεις τον εαυτό σου και µετά να βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο, να έχεις δοκιµαστεί µαζί του, για να φτάσεις στο σηµείο να κάνεις οικογένεια. Το να προχωρήσεις σε έναν γάµο χωρίς να υπάρχουν δοκιµασίες δεν γίνεται. Τα στατιστικά στοιχεία έχουν δείξει πως οι επιπόλαιοι γάµοι δεν έχουν καλή κατάληξη».

Πηγή: www.gossip-tv.gr